Ont & oense

Lillskruttan vaknade idag av ont i örat, eller vi alla vaknade av att L hade ont i örat. Hon var så ledsen, och när hon gråter får hon lite svårt att andas så då blir det luftrörsvidgande. För första gången testade vi Alvedon i tablettform som ska smälta i munnen och det gick jättebra. Skönt, eftersom vi haft fighter med både suppar och flytande medicin tidigare. Nu är det bara att hålla tummarna för att den här tablettformen funkar framöver. Lite Alvedon och lite nässpray gjorde nog susen, för hon verkar inte ha haft ont efter det men jag tycker ändå att vi ska ta det lite lugnt idag.

Maken håller så klart med mig, men han tycker att vi kan ta det lugnt på båten, medan jag tycker att vi för en gångs skull kan göra det på hemmaplan.. Därav är vi lite oense om den saken idag.

Jag behöver jobba lite och har kunnat sitta ute på uteplatsen innan solen kom dit, kändes m y c k e t bra :-) Och maken har börjat städa förrådet som är m y c k e t välbehövligt så jag tror att han kommer att känna sig ganska nöjd när dagen är slut.

Vi har också bjudit hit lite vänner på grillat ikväll, eftersom maken än en gång missbedömde hur många vi är i vår familj och shoppade på sig liiite för mycket kött. Men the more the merrier :-D

Gillar

Kommentarer