Oplanerat spontan dag

Idag blev en oplanerat spontan dag. Barnen började med att kolla Sommarlovsmorgon och sedan bestämde vi oss för att käka frukosten på en lekplats, vilket blev jättemysigt även om det kunde varit liiite varmare.


Barnen lekte jättebra och tog liksom hand om varandra hela tiden. Underbart att se! Jag hade till och med möjlighet att påbörja en ny pocketbok och faktiskt läsa några sidor. Men det var en bok som började sorgligt så som tur var hade jag solglasögonen på..


Sedan betade vi av diverse ärenden, hann käka lunch på Ikea och göra ett kort pitstop på jobbet innan barnen pantade flaskor och löste in trisslotter med vinst på. L sparade så klart sina pengar men R hann bränna halva sin summa på en gång. Han kan bara inte spara!

På hemmaplan tömde vi raskt lekstugan som nu ska få hysa andra barn framöver och barnen fortsatte att leka ute när jag förberedde kvällens middag. Crazy chicken taco på en måndag! Men why not?

Nu sover de två manliga familjemedlemmarna medan vi tjejer kör lite skärmtid. Har en plåt fröknäcke i ugnen så vi blir väl uppe en stund till :-)

Gillar

Kommentarer

Emelie Babunovic,
Mysigt med spontandagar. Blir mycket sådana här med oss två som skiftarbetare 😃 härligt med tjejmys innan läggdags också. Kram
undermyumbrella.se
Tina,
Åh vilken härlig dag ni verkade ha igår vännen! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886