Ordning och oväntat

Tar en paus i städningen, är helt genomsvettig och skulle vilja ta en kall dusch, men jag får inte ge upp riktigt ännu. Städningen är i stort sett klar nu och det är dags att börja ställa in saker i köksskåpen. Det är i sådana här lägen man har chansen att ändra om ifall man har lust. Det svåra är dock att tänka annorlunda, jag är så van vid att ha det på ett visst vis. En sak har jag bestämt mig för att ändra iaf, men annars får nog det mesta vara som innan.

Pratade med en bekant idag. Berättade om vad vi har framöver och jag sa något i stil med att våra föräldrar alltid skakar på huvudet och skojar om att vi aldrig kan ta det lugnt. Min bekant kommer från orten där mina föräldrar bor och hon berättade om en mani 50+, frisk, ej rökande osv, som varit ute och cyklat i helgen. Plötsligt sprack en ven och han dog. Bara så där. Så chockartat. Så hon menade på att man ska leva livet för ingen vet vad framtiden har åt oss. Att komma i ordning i hemmet kan vänta medan vi åker på kräftskiva. Så jag ska inte känna mig stressad över att komma i ordning utan försöka njuta av allt jag gör.

Nu ska jag återgå till mitt kök, men sedan ska jag ta mig tid att måla naglarna innan kvällens kalas!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Ja man ska verkligen ta vara på livet. Det är därför jag och ungarna sitter i pyjamas hela förmiddagen och gör inget. 😊

Brännsåret är om inte värre så åtminstone likadant som senast. Snart en vecka sen och fortfarande öppet kött. Jävla klant. Kram!
www.blogger.com/profile/018631233984026212