Orutinerad

Ha ha, vad man glömmer fort!
Idag åkte hela familjen hemifrån för att uträtta lite ärenden. Tanken var att R skulle vara kvar i bilen med någon av oss medan den andra gick in för att handla diverse på diverse ställen. Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss och vi hann inte mer än till första stället förrän jag insåg att vi hade åkt hemifrån utan något alls till R. Inga blöjor, inte ens våtservetter hade vi med oss! Snacka om att jag är i stort behov av en skötväska! :-)

Nu är barnsängen uppe, den står i vårt sovrum där det inte finns någon exemplarisk plats, men det får gå ändå. Spjälsängsskydd är inköpt, kände inte att det passade med ett vitt och rosa med texten Princess... Likaså nya påslakan till både säng och vagn, i något grabbigare toner än rosa och vitt... Jag är egentligen ganska emot det är här att tjejer bara ska ha rosa osv, men R får ärva så mycket saker ändå att det känns kul att köpa lite nytt till bara honom. Och eftersom jag fått min beskärda del av rosa och rött så blir det naturligt att köpa lite mer grabbiga färger/stilar nu.

Nehej, ett kort inlägg, ska återgå till att ställa i ordning på R:s rum. Han sover ändå bara hela tiden. Otrolig kille till att sova. Om dagarna...

Gillar

Kommentarer

Therese/rosakoriander,
Åh känner igen mig. Vi glömde jämnt att ta med blöjor innan och tog vi med låg de i jackfickan eller en plastpåse. Det har blivit bättre sedan jag blev med skötväska. Men visst ibland glömmer jag även den!
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Östblomman,
Grattis till lillkillen! Va underbart roligt! Ja, tänk att man glömmer så fort 😊.

Kram
ostblomman.blogspot.com