Ostruktur & ryggsäck

Det är lite mycket nu. Man skulle kunna tro att jag låg bra till planeringsmässigt eftersom jag fått ett par dagar "hemma" med R nu när han varit sjuk. Men nej, tvärtom. Jag känner mig otroligt ostrukturerad och småstressad.

Igår fick jag inte i R något mer efter lunchincidenten. Klockan sju på kvällen var han väl så hungrig att han ville ha pannkakor. Utan någon förhoppning att han skulle kunna äta så ställde jag mig och gräddade pannkakor. Såklart. Och R la upp en på tallriken - med stora förhoppningar gissar jag. En tugga - ett vrål och tårar som vällde fram... Stackars, stackars liten!

Han åt och grät och jag grät som såg hur han led. Men han var väl så hungrig så han bara fortsatte äta och han fick i sig fyra pannkakor!

Imorse ville han inte ha frukost för det gjorde ont i munnen. Men till slut gick han med på att smaka lite macka som jag skurit i småbitar med riven ost på (han äter inte vanlig ost på mackan, bara ostrullar vid sidan eller riven ost på....). Han tog en bit och utbrast: "Mamma, det gör inte ont i munnen!" Lycka!

Idag har R varit hos farmor så att jag har kunnat jobba undan lite. Och det var en glad kille som packade sin väska och åkte till farmor.

Tillbaka till att jag känner mig ostrukturerad och stressad. Det känns som om jag har miljoner järn i elden och inte blir klar med något. Måste bara handla de grejorna i affären. Måste bara tvätta mörkt innan jag kan börja packa. Måste kanske bara köpa ett par nya skor till L. Vad ska jag själv ha fö rskor med mig? Måste packa till doggenD som ska bli lämnad imorgon. Måste göra klart grejorna som jag förberett till barnen som sysselsättning på flyget. Måste, måste, måste... Grr! Kanske skulle gå och lägga mig istället...

Gillar

Kommentarer

Vad skönt att det onda verkar försvinna! Hoppas det håller sej borta nu.
Usch, jag vet hur du känner dej med alla dessa "ska bara"..

Hoppas du kan sova gott inatt iaf 😊

Kramar
sagabus.blogg.se
? Sojka ?,
Nu har jag hunnit ändra mig några ggr med namnet så jag funderar vidare. 😉

Kram!
www.blogger.com/profile/079777862766964635
Tina,
Åh lilla prinsen! <3 Hoppas verkligen att det onda har försvunnit ordentligt nu! Ta det lugnt vännen! Ta ett djupt andetag och skriv en lista och sen betar du av en sak i taget på listan. Du fixar det här! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
cecce,
Vad skönt att blåsorna försvunnit! Förstår att det varit jobbigt både för honom och dig!! Hoppas ni får vara friska nu! Själv är jag hemma och vabbar med R som har feber och halsont.

Förresten ses vi på lördag? Femme kommer ju till Lund och jag har anmält mig...

Det där med att vara stressad och ofokuserad är du inte ensam om. Jag får inte heller någon struktur i allt det vardagliga...orkar liksom inte hela vägen fram:-) Vi får dra ner på kraven på oss själv tror jag:-)

Ha en fin torsdag!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.se