Otroligt pinsamt

Glömde ju helt berätta att typ andra dagen hos vännerna i Torrevieja (kom ihåg att det var första gången jag träffade dem..) så råkade jag ut för något som kunde blivit MYCKET pinsamt.

Jag var på toaletten och hade låst. Det var ett vanligt handtag liksom och en liten knapp som man vred lite på för att låsa. När jag tvättade händerna öppnade plötsligt L och hennes kompis dörren och berättade något. Vi gick ut och jag drog igen dörren. Hmm. Tryckte ner handtaget igen för att bekräfta min misstanke. Jodå... Den var låst. Och ingen var alltså kvar på toan... [harkel harkel] "vi har nog ett problem..."

Grabbarna försökte ge sig på dörren och verktyg plockades fram, men det var omöjligt. Han som äger lägenheten var på väg att slå in dörren och jag undrade lite försiktigt om vi inte skulle äta lite först så vi inte gjorde något förhastat.

Då lyckades J få upp dörren med hjälp av något verktyg och lättnaden var oändlig. Det skulle ju varit otroligt pinsamt om vi varit tvugna att slå sönder dörren!

Det som gör historien ännu roligare är att J senare på eftermiddagen var lite stressad av att R först bajsat och sedan var hungrig och jag var vid poolen. Med en skrikande R på armen gick han in i vårt sovrum för att starta ac:n innan han hämtade mig. Han hade självklart bytt blöja ;-) Han satte knäet i L:s säng som var en hopfällbar variant med ribbor. Och kraschade rakt igenom. Av "chocken" tappade/slängde han fjärrkontrollen till ac:n i väggen så att den gick i beståndsdelar.

Till J:s glädje var det ingen som såg honom. Och som tur var gick det att laga fjärren och det var bara att lägga tillbaka ribborna i sängen. Men han berättade så klart vad som hade hänt och det var ganska skönt för mig, för det tog udden av dörr-storyn och det blev mer fokus på J :-)

Gillar

Kommentarer

Tina,
Haha! Vilken otursdag ni båda hade! Får ni komma tillbaka och hälsa på igen tror du? 😉 KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886