Otur och tur

Idag har jag haft både otur och tur. Först tappade jag bilnyckeln i marken så att den gick i två delar.. Jag har råkat göra det ett par gånger innan, och då har batteriet åkt ut. Idag gick hela skiten sönder.. Trodde att jag skulle bli fast i blomsteraffären och att jag inte ens skulle kunna låsa upp bilen, men det gick bra. Och det gick att köra bilen också :-)


Det gick så bra att köra att jag tog mig till ett köpcentrum där jag faktiskt lyckades köpa både två par jeans, en vårjacka, en skjorta och två tröjor i SAMMA AFFÄR!!! Blev så nöjd att jag slog på stort och bjöd familjen på lite fika ute i trädgården när jag kom hem. Kakor från gårdagens bak och så några gamla Magnum mini som jag hittade i frysen :- L fick i sig två glassar (skitbra lunch, verkligen!!) och D en kaka. 
Nu ska vi göra oss klara för Påslafton hos goda vänner! Glad påsk alla!!

Gillar

Kommentarer

wojtan,
Glad Påsk vännen

Vad kul med så mycket shopping! Lycka 😊
Önskar er en trevlig kväll.

Kram Åsa
www.wojtansblogg.se
Therese,
En hyssbok är påbörjad... 😉 Vilken härlig shopping du gjort! Hoppas ni har en fin påskafton, kram!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Elin - Ett hus till oss,
Vilken tur att nyckeln fungerade ändå, typiskt att sådant händer när man är iväg. Hoppas ni har haft en underbar påsk! Kramar!
etthustilloss.blogg.se
Hej vännen, har inte hunnit anpassa mig till livet som tvåbarnsmamma ännu riktigt, förstår inte hur alla får tiden att räcka till, hihi!

Men kikar in en snabbis och önskar er en riktigt härlig påsk!! 😊 Många många kramar till dig och familjen
jennyn.blogg.se