Över sundet

Idag följde L med pappa till jobbet, eller jag lämnade henne där vid tio. Sedan åkte R och jag med min mamma över sundet till Helsingör.


Vi har haft en jättemysig dag då vi bara strosat omkring, gått in i alla affärer vi velat gå in i och ätit lunch i lugn och ro.


Nästan i lugn och ro iaf. Mamma och jag beställde spätta och av en ren tillfällighet hade jag med en burk med rödapätta och potatis till R. Vi satt på en uteservering och jag frågade servitören om han kunde värma barnmaten. Det kunde han inte, det var tydligen förbjudet att föra in livsmedel i restaurangkök i Danmark. Men han kunde ta ut varmt vatten så att jag själv kunde värma maten. Vilket han sedan aldrig gjorde så R hann bli lite uppjagad innan jag hade rört ihop gröt, med mitt medhavda varma vatten.


Trots allt gick det ganska bra och vi fortsatte ha en mysig dag. Jag shoppade 3 klänningar/tunikor, ett par smågrejor till paketkalendrarna (!) och ett par andra grejor till barnen.


Och så fick jag blommor av mamma :-)

Och så köpte vi med oss riktigt danska wienerbröd med choklad i mitten till jobbet och passade på att fika där när vi hämtade L.

En bra dag!

Gillar