Överladdad schlagertjej!

Det var en laddad L igår innan vi begav oss iväg på mellofest! När kompisen kom kunde hon knappt stå stilla och tjattrade oavbrutet. När vi käkade lite asiatiska tapas innan showen kunde hon knappt få i sig maten fort nog och ville bara till mello.


Hon blev lite oroad över att hon inte tyckte att hon såg något på våra platser på parkett, själv tyckte jag att vi hade jättebra platser! Och det löste sig till slut när en plats vid vår sida blev ledig och hon kunde flytta dit för att se lite bättre. 

Det var ett härligt drag i arenan och folk skanderade "Hasse", Hasse" så fort Hasse Andersson visade sig.

Vi satt precis bakom ett litet podium där Sanna & Robin stod några gånger, liksom Malena Ernman - som bjöd på sig själv och gjorde grimaser till publiken så att de kunde ta kort medan hon ställde sig på plats. Och japp, vi syntes visst lite kort i tv också. Varför bryta den trenden liksom? ;-)


Vi spenderade kvällen med Maria och hennes dotter och det var supertrevligt - som vanligt! Det var alldeles för länge sedan vi träffades men nu hann vi tjitt-tjatta lite iaf. När vi inte blev överröstade av tjejerna :-)

Gillar

Kommentarer

Fröken M,
Gud va skoj och vilka snyggingar!!
Jag misstänker att ni hade en TOPPEN kväll 😊
Kram
www.frokenmela.se
Maria,
Tack för en mycket trevlig kväll!! 😊

KRAM ❤
jagharvingar.se