Överlevde nyår

Nyårsdagen innebar en entimmes runda i skogen med L på pulka. Det var riktigt skönt att få röra på sig efter all nyårsmat. Nyårsmaten bestod av:

*Kokt hummer, svensk löjrom, creme fraiche, vitlöksbröd och rödlök.
*Oxfilé, hasselbackspotatis och pepparsås och morötter.
*Chokladfondant med tobleroneglass i en korg av mandelflarn med vit choklad.

Nyårsdagen blev också en riktig filmdag med både "Hangover" och "Four christmases". Hangover var faktiskt roligare än den andra filmen som jag trodde mer på eftersom Reese Witherspoon var med i den. Testade något så smarrigt som cheddarpopcorn och det var riktigt gott!

Det kändes lite skumt med nyårsafton här i Boston. Grabbarna och L var ute och sköt upp lite fyrverkerier vid 18 och då insåg vi att det ju var 12-slaget hemma. Här var inte alls mycket fyrverkerier vid midnatt och det kändes inte alls lika "speciellt" som det brukar göra vid 12 hemma på nyårsafton.
I ett svagt ögonblick på nyårsdagen gick J med på att vi skulle skaffa en svordomsburk och få böta varje gång vi svär. L har nämligen börjat säga exempelvis "Skit i det!" här i Boston och det känns ju inte riktigt bra... Han verkar dock ha ändrat sig när han insåg att vi efter 2 dagar är skyldiga burken ett antal femkronor...

Gillar

Kommentarer

Mamma Russin,
hej gumman..
oj så lika ni är , du och L..

grattis till din Blue parfym med, hihi.. Roligt när man hittar nått man letat efter länge..

är ni och hälsar på vänner i usa eller? för ni är rätt osta där va?

krmakram och ha det fint
enburkrussin.se
Hanna,
God fortsättning på er! ^^

Kram Hanna
hannaofsweden.se