Överraskningen ♥

Efter att ha lämnat barn och hund åkte vi söderut och det visade sig att första stoppet var Emporia där jag skulle hänga med en personal shopper i två timmar. Och det var kul! Hon var lyhörd och gav bra råd och tips. Trots att hon inte hade kunnat förbereda sig som hon brukar, då kunderna får fylla i ett formulär innan de träffas, vilket uppenbarligen inte jag hade gjort :-) , tycker jag att hon var väldigt effektiv och proffsig. Jag lyckades shoppa en del, vilket jag inte riktigt visste att jag gjorde - eftersom J gick till alla butiker vi lämnat och köpte det personal shoppern lagt undan, ha ha! Vilken man alltså! 


Efter en god lunch utan stress åkte vi mot Ystad Saltsjöbad där vi enligt tradition brukar fira vår bröllopsdag. 


Underbart ställe med fantastisk miljö och grymt god mat. Vi spa:ade, fick massage, drack champagne och avslutade dagen med en grym trerätters middag som vi knappt orkade få ner.


Jag fick veta att vi skulle stanna en natt och sedan åka vidare för aktivitet och övernattning någon annanstans. Men jag hade en massage till inbokad på fredag em innan vi skulle lämna Ystad. När jag kom ut från den hittade jag en hel pool fylld av våra vänner! Vilken enorm kärlek jag kände!! Att så många tagit sig tid att komma och överraska mig och fira vår bröllopsdag tillsammans med mig & J! Alltså...!!

Delar av gänget
Sedan fortsatte eftermiddagen och kvällen med vänner, skratt, bubbel & bad och det blev nästan lite småstressigt att byta om inför middagen. 


En egen festlokal med en variant av vår bröllopsmeny. Löjrom, oxfilé & choklad :-) Min man hade tom letat fram vårt bröllopsprogram och gjort en ny variant av det också! Till och med våra små presenter till gästerna i form av chokladet Lion hade han fixat! Såå imponerande!!


 Det blev en fantastisk kväll med mycket skratt och bus. Det var tequila, bandanaservetter, musicquiz och tal. Tänk att min ena tärna hade sin tärnklänning på sig!!! Två barn senare och den satt klockrent! Det var disco och drinkar tills vi blev utslängda av den grymt trevliga serveringspersonalen.

Ännu en natt i vår härliga svit innan ännu ett par Egg Benedicts till frukost satt som en smäck. Sedan var det riktigt härligt att glida ner i den varma utomhuspoolen igen och försöka smälta vad jag fått uppleva de senaste dygnen.. Finner inte ord. Är bara så otroligt tacksam! 

Gillar

Kommentarer

Emelie undermyumbrella,
Alltså wow!!!! Det är du så värd. Vilken man dy har som fixat allt detta och vilka supervänner Kul med tärnans klänning också
www.blogger.com/profile/121029991576383417