På önskelistan?

Nu börjar jag kunna köra med kortet "det kan du önska dig av tomten" när barnen vill ha något.. Med L har det funkat att köra med "det kan du köpa i USA" nu några veckor :-)

L har under en period önskat sig smink. Jag har sagt nej. Jag vet att pappa J skulle säga NEJ med stora bokstäver :-) Flera av hennes kompisar har smink, som de mest leker med. Är såå kluven. Förstår ju grejen, hon vill göra som jag och ser tjejer på tv osv som sminkar sig. Meen, gränsen är hårfin, och jag vill inte att hon ska bli för stor för fort.

 Bild lånad från Lekmer
Men nu har hon sålt jultidningar och en valbar premie är visst en sminkväska, så då kan jag förmodligen inte säga nej... ;-)
 Bild lånad från Lekmer
Lillebror är en riktig bilkille! Grävmaskiner är högt upp på topplistan för honom och det önskar han sig visst av tomten :-) Och så är det visst någon skogsmaskin som kan greppa om träd osv... Lär mig säkert snart vad det heter, för jag har redan lärt mig dumper och väghyvel :-)
 Bild lånad från Lekmer
Annars är han väldigt förtjust i bondgården på dagis just nu så det kanske blir en lämplig önskan av tomten?

Annars tycker jag att det är svårt med de där önskelistorna.Framför allt för L, hon önskar sig liksom inget speciellt - förutom smink då. Och båda barnen har så otroligt mycket grejor. I år har jag iaft bestämt mig för en sak. Det blir ingen stress över julklappar. Jag ska nog till och med satsa på nätshopping. Kanske från Lekmer, för där hittade jag ju både smink, traktor och bondgård!

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Det där kortet brukar jag också köra med just nu 😊. Har dock också svårt att veta vad man ska köpa till störste killen som inte önskar sig några leksaker längre. Hoppas du har en bra start på veckan! Kramar
hannadidrikson.blogg.se
Therese,
Åhh, vilk bra tips, jag brukar försöka handla undan klapparna tidigt och gärna via webben, så lekmer ska nog få ett besök av mig... Önskar dig en toppen kväll! KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Linda K - Hemma hos Klintons,
Puh, ja de växer upp alldeles för fort! Kram
houseofklinton.com