På plats i solen

Vi har det riktigt gott i värmen! Vi kom ner till Spanien torsdag em och var framme hos våra vänner tidig kväll. Efter premiärbad i poolen satt vi länge ute på terassen och bara pratade och njöt av temperaturen. R har en kompis som är en vecka yngre än honom och de låg i blöja och bara njöt. L har en kompis som är 2,5 och de lekte tills vi tvingade dem i säng när klockan var över 10.

Idag har det varit en slapp dag med en hel del pool och sol. R har sovit mycket men också varit ganska ledsen och jag gissar att det är värmen som påverkar. Han har inte velat äta när han varit så ledsen så ett tag började jag nästan bli orolig. Men det är förmodligen inte så skönt med en solvarm mjölkmaskin :-)

Ikväll har vi varit ute och käkat gott. L upplyste de svenska damerna vid ett bord i närheten att "jag måste gå och bajsa"... Hon kunde valt vilket annat sällskap som helst så hade de inte förstått henne, men hon valde svenskarna. Sedan gick vi till en jättetrevligt "loungebar" utomhus och där underhöll L en hel avdelning med showdans. Hon hittade en liten scen död hon underhöll den stora skaran, men gick även runt bland borden. Jodå så att..

Vi har just kommit "hem" och L slog förmodligen nytt rekord i hur snabbt hon somnade. Men så är det snart midnatt också! Tokiga ungen :-)

Gillar

Kommentarer

Therese Loreskär,
Låter som om ni har en härlig semester. Skönt när barnen bara leker och leker 😊
www.blogger.com/profile/096933811762772303
Pernilla,
Låter som nästan hela familjen har en toppsemester. R vänjer sig nog snart till värmen.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Linda,
Låter underbart, nästan så man blir lite avundsjuk:)
Här har det varit tråkväder i dag, inget regn men grått och trist.
Hoppas R vänjer sig med värmen så han äter bättre
Kramar
www.uppochnervandahuset.se