På promenad genom stan

Under måndagen gick, gick och gick vi. Vi gick först strippen neråt på ena sidan och sedan uppåt på andra. Vi fick in på alla stora hotell för att kolla lite och passade på att spela liiiite roulette på varje ställe. Och när vi spelade som team hade vi flyt! Vi hade en bra strategi och så länge vi höll oss till den gick det bra.
Om man inte varit i Las Vegas så tror jag inte att man riktigt kan förstå hur stora hotellen är. De sträcker sig över flera kvarter och innehåller allt från pooler till golfbanor, Eiffeltorn och berg-och-dalbanor. Det går airtrains mellan hotellen!!!! Och det är mycket lätt att gå vilse i det stora byggnaderna. 
Det som slår mig mest är nog hur omodernt allt är. Hur mörkt och ruffigt det är och hur man liksom inte har några fönster alls för att man inte ska se att det kanske är fint väder ute utan stanna vid slot-maskinerna och spelborden.
Det var otroligt härligt väder att promenera runt i och vi hade en toppendag som sedan avslutades med middag tillsammans med F och hans föräldrar på en finfin restaurang. Det är första gången jag ätit på ett ställe där man snabbt och diskret bytte ut den vita tygservetten till en svart beroende på vilken klädsel man hade.

Jag somnade mycket gott i en ny säng på nytt hotell efter ännu en innehållsrik dag.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Hej hjärtat! TACK för att du delar med dig! En annan lär nog aldrig komma till Las Vegas så jag njuter av att få läsa och se bilder ifrån Er resa! Fortsätt att NJUT gumman! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Låter helt overkligt, HaHa!!
Robbans bror var där förra året och han filmade en hel del, roligt att se 😊
Njut nu av de sista dagarna!

kram kram
sagafia.se