På rymmen

Vår fluffiga lilla vän skötte sig exemplariskt i stugan i helgen. Hon har haft visst benägenhet att rymma lite tidigare så vi har inte vågat släppa henne ur sikte. Eller rättare sagt så smet hon några gånger förra året, men då var hon ju bara en liten valp och det fanns en kul lekkompis två hus bort :-)


Förra helgen fick hon gå helt lös och tom vara ute själv när vi andra fixade på vårt håll. Vi blev av med henne några gånger och alla släppte sitt för att leta. Vi ropade och lockade med godis, men ingen W kom. Fast varje gång hittade vi henne i något buskage där hon stod och nosade...

Det är en mycket självständig och egen ung dam vi har! Lite som tjuren Ferdinand. Hon står och nosar lite och alla andra är bananas runt henne. Ingen brådska inte!

Här hemma vill hon helst bara vara ute i trädgården. Hon har börjat skälla lite så det blir mycket spring ut för att säga till henne. Oftast förstår vi inte vad hon skäller på, det kanske var något som fladdrade förbi, eller något ljud hon hörde. Som sagt, en självständig och egen fluffyboll!

Gillar

Kommentarer