På stan utan stress

Oj, oj, det är samma sak varje gång. När jag är "ledig" och kan tyckas ha massa tid, då hinner jag aldrig blogga!

Idag har det varit en skön dag. Utan stress. Och nu sitter jag i tystnaden och försöker strukturera upp vad jag har kvar att fixa imorgon. Visst, det är en del kvar, framför allt mat, men det ska nog gå utan stress det också!

Idag tog barnen och jag en lugn morgon, vi fortsatte vår decembertradition med frulle framför adventskalendern - även om det fick bli på svt play idag :-) Sedan tog vi oss ner till stan för att beta av de sista klapparna och ta en fika. Inget gnäll från barnen och det blev tom vars en liten påse kläder till dem. Inga problem för R att shoppa - det är det aldrig, värre med L. Men hon gick med på två tröjor och ett par byxor - utan att prova dock. Så nu håller jag tummarna att det passar och känns bra.Eftermiddagen har jag spenderat  m y c k e t  lyxigt tillsammans med vännen C from over there. Vi har strosat runt en stund på stan, utan ett endaste måste! Vi tog en fika i lugn och ro på det traditionella fiket, där vi delade på två småkakor och hann prata massor! Vet inte ens när jag gick på stan utan att ha några ärenden eller måsten senast. När jag bara strosade runt för mig själv. Visste knappt vilka butiker som finns eftersom det var så länge sedan.

Sedan träffades hela familjen Kaos och hela guddotter-familjen hemma hos oss. Det blev pizza och lek och prat hela kvällen. Lika härligt för alla! Älskar att träffa vänner som man bara kan slappa med. Det är fötter uppe i soffan och man tar själv i kylen vad man vill ha.

Nu ska jag krypa ner. Kanske kan det bli en natt utan hosta.. Hoppet är det sista som överger en :-)

Gillar

Kommentarer