Packa familjens kappsäck

Idag, ikväll amerikansk tid, bär det av hemåt. På sätt och vi ska det bli skönt med lite rutiner igen, men det har så klart varit superskönt att ha varit ledig i två veckor. Tycker inte att det känns som två veckor.

Det har faktist gått över förväntan att bo hos någon annan så länge som två veckor. Fast jag vet inte vad värdinnan tycker.... Hon har börjat städa lite ordentligt idag så det kanske är ett tecken på att det ska bli skönt att bli av med oss ;-) Värden och J har varit bortresta sedan i onsdags så för dem är det ju lite annorlunda. Nu pågår "operation: få med sig allt hem" och jag fattar inte riktigt hur det ska gå till... J kommer snart från Vegas och litar fullt ut på att han ska klara skivan.
Mellanlandar återigen på Island, mitt i natten för oss, och kommer sedan att landa på Kastrup vid 6 på morgonen. Hoppas att L kommer att sova lite så att jag också ka få sluta ögonen lite... Annars blir det nog till att ta en nap när vi kommer hem till vårt lilla hus. Samtidigt vill man ju hamna i rätt fas direkt eftersom det är jobb och dagis på måndag.
Är faktiskt lite imponerad av L som skött sig hyffsat bra trots viss trots. Och imponerad över hur hon har kunnat kolla på engelsk tv och faktiskt verkat fatta handlingen! Hon har berättat för mig precis vem som är ledsen i Nalle Puh och varför, vad Dora letar efter eller vad man hittar på i Mickeys klubbhus. Nu får man kanske snart passa sig när man säger saker på engelska för att L inte ska förstå...
Nästa gång jag skriver blir förmodligen på svensk mark och i normal tid. Håller verkligen mina tummar stenhårt för att man får ha med sig handbagage på den här resan.....

Gillar

Kommentarer

Linda,
Även om det är roligt och spännande att resa iväg så är ju endå hemma alltid hemma. Hoppas resan går bra!

Vi har också massor som vi vill göra, vår övervåning är inte direkt övermöblerad o man säger så, det som är skönt är iaf att inget behöver renoveras på huset, alltid något:) Tyävärr är pengar alltid ett gissel så man får ta en sak i taget.
Kramkram
www.uppochnervandahuset.se
jessica
,
Välkommen hem vännen! 😊
Rebecca,
Hej Vännen!
Hoppas resan hem går prima och att ni klart får ha med ert handbagage.
Borta bra men hemma bäst, så är det helt enkelt.
Massor med kramar
www.cheeky.nu