Packa pappas kappsäck

Snart färdigpackade. Men ahh vad jag har svårt för att packa!! Det blir ju alltid en miljon saker även om jag bara ska vara borta två nätter! Men skor tar plats - framför allt vinterskor! Och neccessärer!! Jag är imponerad av alla som kan packa i en liten väska. Hur gör ni??

Och varför är det så att det alltid hopar sig en massa småsaker i slutändan när man ska åka bort? Eller är det bara hos oss? Jag tyckte att jag var riktigt bra förberedd, men nu visar det sig att jag måste åka och växla lite pengar, att jag måste åka inom jobbet med en väska så att J kan mecka med den för att vi ska kunna använda den och sedan åka och lämna L och D för passning. Sedan måste jag åka inom jobbet igen för att hämta lämnad väska och packa om mina saker i... Puh! Jag som hade planerat en halvtimme i lung och ro innan avfärd för att ex kunna måla naglarna och ev göra ett blogginlägg. Men det kan jag nog se mig om efter bland stjärnorna! På tal om det så kom jag nu på att jag glömt packa ner badkläder.... Ännu mera packning alltså :-)

Ok, bäst att sätta fart! L har just fått ok att sitta en stund framför datorn så att jag ska kunna bli klar i tid. Vilken mamma.. Men jag får stilla mitt samvete med att det blir en nöjd L och en mindre stressad mamma...

Later dudes!

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Jag packar väldigt lite i neccessären - ofta ingen alls utan det nödvändigaste löst i nåt ytterfack - och sällan extra skor. Fast under snövintern måste jag ha andra dojor, det går inte att går runt i goretex hela tiden. Jag har oftast till synes för lite kläder men det brukar gå bra ändå. Ha en skön helg!!!!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Pernilla,
Är som du. Kan bara inte packa litet.
Hoppas det ordnar sig utan allt för mycket stress.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com