Pannkakor och sång

Efter att 3/4 av familjen varit rejält förkylda förra veckan så tog vi en lugn helg för att vila upp oss. Men så fort vardagen kom så kickade det igång med aktiviteter igen.

R har börjat på en ny aktivitet, som han verkar gilla. Och så har det varit lek och häng för barnen efter skolan.

Men idag fick jag hjälp av min stora loppa med att laga pannkakor. Hon kunde bjuda sin lillebror och hans kompis på både vanliga pannkakor och amerikanska.


Själv har jag varit på sånglektion idag. Så otroligt kul! Det ger mig verkligen en sån grym energi att få stå där och sjunga i en timme! Beroende på låt känner jag att jag håller krampaktigt i mikrofonen och jag förstår nu varför vissa sångerskor, som Charlotte Perrelli, "fladdrar" lite med fingrarna, ha ha.

Innan jag tog min första lektion trodde jag att det skulle vara jättejobbigt att stå/sitta där och sjunga för en annan person/min coach. Men jag bara skrattar när det blir fel och vågar ta i från tårna. Det är alltid lika trist när den timmen har gått... Idag fick jag dock massa nytt att öva på - det ska bli spännande!

Gillar

Kommentarer

Therese
Therese,
Tittar in och hoppas att ni nu är helt krya å får en helg med lite mer fart i, och kul med sånglektioner! Själv är jag totalt tondöv dock så inget för mig ;-D KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229