Pappa, intervju och packa

Status: förkyld och trött. Varför sitter jag då här och bloggar kan man ju fråga sig? Jo, för att imorgon åker jag på spa och är borta hela helgen, och jag kan ju inte låta bli upp uppdatera bloggen på en halv vecka ;-)

Igår opererades min pappa. Han var väldigt positiv innan operationen (borttagning av gallblåsan). Typ, att han genomgått så mycket att de sista åren och detta var ju bara en liten operation osv. Och gissa om detta blev den mest besvärliga? Japp. Så klart. Inte själva operationen, men nu efteråt. Men livet tenderar att vara så tycker jag. När man släpper garden lite så - poof!

Idag har jag en nära vän på besök. Hon kom redan igår, från Sveriges baksida, lockad över på framsidan för att gå på en jobbintervju. Intervjun kändes till en början ganska bra, men sedan började killen fråga henne om barn, om de tänkte skaffa fler osv. Känns ju lite knepigt att besvara.. Vad man än säger så blir det ju fel liksom.. Om man nu inte bestämt sig för att inte ha fler barn. Och det känns verkligen ojämnställt att fråga. Hade killen verkligen frågat samma sak om det varit en kille på intervju? Trodde faktiskt inte att man ens fick lov att fråga, men tydligen får man det om man ställer samma fråga till alla man intervjuar. Ok, hur troligt är det att mannen på 55 som skulle komma imorgon får samma fråga?? Ehh, nej... Det hade kanske varit bättre att intervjuaren hade frågat min vän varför hon åkt 20 mil för att gå på intervju istället för att fokusera på barnfrågan..

Nehej, nu är det dags för sängen. Måste ladda inför morgondagen. Packning får ske imorgon. Jag, som är sämst i världen på att packa, har fått lite tips av min vän. Jag kommer inte att packa ner handduk (för det lär väl finnas på spaet... samt på hotellrummet), inte jympaskor (för jag har bara bokat in yogapass och de brukar man väl genomföra barfota?? Och jag vill inte riskera att bli övertalad att testa något body-pump-core-pass...) och så funderar jag på att ha klänning både fre- & lördagmiddag, så då behöver jag bara ha ett par skor på mig och ett par stövlar med mig! Hello, jag kommer att bli en fena på att packa!!!

Gillar

Kommentarer

jessica
,
Jag kommer att sanity checka ditt packande imorgon 😊
Veronica,
Ha det underbart gott. Är sjukt avundsjuk. Jag ska jobba...hade gärna bytt! Hoppas förkylningen försvinner. kram kram
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Jeanette,