Pärlor & pussel. Snor & Singapore.

Idag har vi haft en soft söndag. R har en snorig näsa men vår softa dag har iaf inte gjort den snorigare. L har varit och övat med teatern inför tisdagens föreställning och jag tror att det mesta börjar falla på plats ;-)
Annars har det mest pusslats, pärlats och pysslats här hemma idag. Lillkillen är nu nattad i sin säng efter bad och saga. Han protesterade inte efter två nätter i mammas säng, men han har å andra sidan inte somnat ännu..

Jag hoppas att vi har laddat batterierna lite inför den kommande veckan. Pappan i huset kommer bara att vara hemma två kvällar. Ha ha, det är nästan omöjligt att hålla reda på var han är :-) R säger att han är i Singapore för tillfället - inte lätt att hålla koll på att det är Österrike!

Gillar

Kommentarer

Skönt med de där lugna dagarna ibland då man kan ladda på med energi! Hoppas du får en bra start på veckan! Kramar
hannadidrikson.blogg.se
cecce,
Ser att det både bakas och pysslas hemma hos er! Härligt:-) Leilas scones är supergoda!

haha…Singapore eller Österrike. Same, same:-)
Förstår att du får kämpa lite extra nu när du är ensam hemma men det reder du hur bra som helst!

Ha en bra start på den nya veckan!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.se
Nina - Glamourmamman,
Hehe, känns som hos oss då - fast "vår" pappa är bara någon mil ifrån oss 😊 Det tar verkligen på krafterna att vara själv med kidsen på vardagkvällar - en helt annan stress än på helgerna. Hoppas dina små sover gott nu <3

Kram Nina
glamourmamman.blogg.se
Helena,
Österrike och Singapore är ju nästan samma sak 😉
Skönt med en lugn myshelg ibland.
www.blogger.com/profile/111605893110558312
Tina,
Hihi! Nej det kan inte vara lätt att hålla reda på vart pappa är när han är borta så mycket! Låter som att ni hade en mysig söndag vännen! Hoppas ni får en fin start på veckan! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886