Partyplaylist

Igår var det 12-årskalas för kusinen & idag står det 40-årsfest i kalendern. Tror att det mesta är under kontroll. Hade bara behövt vila lite tror jag för det är si sådär med sömnen för min del. Vaknar 78 gånger varje natt och är ganska trött när klockan ringer. Vet inte varför jag vaknar. En av gångerna varje natt är det den fluffiga loppan som kommer och kollar läget - med en leksak i munnen - innan hon går och lägger sig igen. Som att ha en bebis :-)

Iaf, klädvalet är gjort, present inköpt och playlist skickad. Vi fick nämligen i uppdrag att skicka in 5 låtar som "får det att rycka i dansnerven". Ha ha, och givetvis fick jag lite lätt prestationsångest när jag skulle välja låtar - vill ju inte missa någon bra låt!! Och inte kunde jag hålla mig till 5 låtar heller.... Fast det var ok, och J skickade bara in 4 så det jämnar väl ut sig :-)

Vilka låtar skulle ni valt?
Jag kanske ändrar min lista efter ikväll när jag inser vilka låtar alla andra valt. Skulle gärna fått med något lite mer från nutid...

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vilken kul idé!!! Ni lär dansa natten lång 😊 och den där badgrejen som man kan simma till och leka ifrån, så smart! Här kom dock aldrig sommaren så det blev minimalt med bad... kram!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
cecce,
Tycker du har valt alldeles utomordentligt bra låtar! Hoppas ni dansade natten lång:-)
Låter jobbigt det där med sömnen....Hm...håller tummarna för att det löser sig. Sova måste man ju:-)

Allt bra med mig! På väg hem från Stockholm, dit mina färder är ganska täta numera!
Kram!!
www.ceccesblogg.se