Påsk-kram

Oj vad jag var trött igår. Hade tänkt lägga mig ganska tidigt, men L vill inte somna själv nu för tiden. Det är "läskigt" att vara där uppe själv och hon vill gärna att någon ska vara med henne. Lillebror valde givetvis att stämma upp i illvrål en stund så jag fick det lite svettigt ett tag eftersom maken var och shoppade påskägg till de anställda och till byggarna (han gömde påskägg på bygget, ska bli kul att höra responsen sedan!). Tyvärr kom jag inte i säng så tidigt som jag hade önskat men R somnade iaf utan större svårigheter efter en stund.

Som en trend vaknar R dock när pappa J går upp vid 6 om mornarna och vill inte riktigt somna om, vilket jag gärna hade gjort... Men visst får jag en del gjort innan L vaknar, mina magövningar tex. Den första dagen jag gjorde plankorna trodde jag aldrig att jag skulle orka mer än 30 sek på varje, men visst har det gått :-) Känns toppenbra och syns faktiskt på vågen också!!
Fast nu med middagar i dagarna tre kan det bli tufft att hålla. Men jag ska försöka planera så att jag har de bästa förutsättningarna.

En stor påsk-kram till er alla som kikar in här och till alla er som orkar lämna en kommentar! Jag har skrivit det förr, och jag jag skriver främst den här bloggen för min egen del, men visst är det uppmuntrande att veta att någon mer läser och tom orkar ta sig tid att kommentera :-)
Glad påsk!
Förresten, hur sjutton stavas egentligen påsk-kram? Ska det vara med bindestreck? För enligt svensk grammatik ska man väl inte ha två k bredvid varandra, eller? Påskkram?

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Hej vännen!
Vilken jättesöt bild på dina fina barn.
Stor påskkram till dig med.
Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
Annica,
Kikar in och önskar en glad påsk!!!

Duktig du e som har börjat träna lite:)
Kram
trollmorsbusungar.blogg.se
Potatishäxan,
Inget sensationellt - men jag jobbar med hans storasyster. Hon har jobbat på mitt jobb i flera år, men slutade precis innan jag började, och nu har hon börjat igen. 😊
www.blogger.com/profile/018631233984026212