påskigt

Vaknade till någon gång i natt, kanske var det när det fyrbenta fluffiga kom trippandes eller när dottern hostade. Iaf så hade jag ingen aning om vad det var för dag (vad det skulle bli för dag) - det tog en lång stund innan jag kom på att det skulle bli torsdag. Och den dä känslan av förvirring har lite hållit i sig under dagen.

Och vi körde nästan lite fredagsmyskänsla här hemma ikväll, trots att det bara är torsdag :-) Pappan i familjen är på en aw med en vän så barnen och jag hämtade mat och har ätit framför en film. Riktigt mysigt! Det gäller att passa på att ta vara på tiden med barnen när de vill hänga med en :-D

Den stora loppan hade lite ont i halsen idag (kanske efter att hon hostat en del under natten) så hon har varit hemma från skolan. Den mindre prinsen var jättejättetrött i morse och hade gärna också stannat hemma, men som tur var glömde han det efter en dusch och lite frukost.

Och nu ÄR det snart fredag! Veckans bästa dag enligt mig! Och just denna veckas fredag kickar igång påsklovet också, även om det blir ett annorlunda lov med tanke på situationen i samhället och i världen. Ett lov utan en massa planer. Har ni några planer för påsklovet?

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Så fint du har gjort det, gillade kombon av det gråa mot ägget, =D vart har du köpt ägget?
sweetwordsbymirre.com
Fnulan
Fnulan,
Visst farao, det är dags att påskpynta. Jag har totalt förträngt det...Det är lite för mycket annat som tar min uppmärksamhet =) KRam
www.fnulan.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229