påskigt

Vaknade till någon gång i natt, kanske var det när det fyrbenta fluffiga kom trippandes eller när dottern hostade. Iaf så hade jag ingen aning om vad det var för dag (vad det skulle bli för dag) - det tog en lång stund innan jag kom på att det skulle bli torsdag. Och den dä känslan av förvirring har lite hållit i sig under dagen.

Och vi körde nästan lite fredagsmyskänsla här hemma ikväll, trots att det bara är torsdag :-) Pappan i familjen är på en aw med en vän så barnen och jag hämtade mat och har ätit framför en film. Riktigt mysigt! Det gäller att passa på att ta vara på tiden med barnen när de vill hänga med en :-D

Den stora loppan hade lite ont i halsen idag (kanske efter att hon hostat en del under natten) så hon har varit hemma från skolan. Den mindre prinsen var jättejättetrött i morse och hade gärna också stannat hemma, men som tur var glömde han det efter en dusch och lite frukost.

Och nu ÄR det snart fredag! Veckans bästa dag enligt mig! Och just denna veckas fredag kickar igång påsklovet också, även om det blir ett annorlunda lov med tanke på situationen i samhället och i världen. Ett lov utan en massa planer. Har ni några planer för påsklovet?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
En mysig bricak du har fått till
nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Påsk...jag glömmer det hela tiden. Den känns tidig eller Så är det dagarna som flyter ihop. Galet var ett virus kan ställa till det.
Jag hoppas på kolonihäng i alla fall
Fin bricka med sköna blå toner
Kram Kajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Jag kan inte fatta att det redan är påsk. Den här situationen med att allting liksom står på vänt gör att jag har tappat tidsuppfattningen helt. Vilken mysig kväll ni fick tillsammans. Sådana stunder gör ni alldeles rätt i att ta tillvara på!
nouw.com/annaskarblom
Diana,
så fint du dekorerat, jag blir alltid så imponerad av hur ni har blicken för att få till synes enkla saker bli så vackra. Ja, passa på att umgås med barnen...tiden går fort tills de har andra intressen... mina är ju stora så påsklovet märks inte här
nouw.com/fibrolivet
Michelle ,
Känns som alla glömt bort typ påsk och vilka dagar pgrav allt som sker. Men men tur någon kmr ihåg det 😊💕
michellefrandell.blogg.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
åh va mysigt med lite fredagskänsla innan fredag, näe jag har inte planerat nått speceillt inför påsk än faktiskt ❤
nouw.com/jessiekaos
Kamillla,
Så fint du gjort. Pärlhyacinter är så vackra blommor. Jag köpte påskäggen som jag ska fylla igår.
kamillaskamera.com/
amanda,
Men vad fint du har påsk pyntat 😊
amndiz.se/
Marie,
Så fint du har gjort det, gillade kombon av det gråa mot ägget, =D vart har du köpt ägget?
sweetwordsbymirre.com
Fnulan,
Visst farao, det är dags att påskpynta. Jag har totalt förträngt det...Det är lite för mycket annat som tar min uppmärksamhet =) KRam
www.fnulan.se