Påskliljor & traditioner

Alltså, det är bara typ två veckor kvar till påsk och jag kunde inte bärga mig... En liten kruka med påskliljor har fått följa med mig hem från affären.. Brukar inte påskpynta speciellt mycket, för vi brukar aldrig vara hemma så mycket under påsken, men gillar att plocka fram lite våriga attiraljer. Kom på nu att jag faktiskt köpte ett nytt ägg förra året.. Får nog inventera mitt lilla påskförråd.

Påsk & pist
Förra året var vi faktiskt hemma under påsken med tanke på pandemin, vilket alltså inte hör till vanligheterna. Ofta har vi varit i fjällen under påsken, det kan ju vara helt fantastiskt väder då. 2019 var ett sådant tillfälle då vi faktiskt satt och solade i badkläder på terrassen, 30 meter från pisten där folk åkte skidor - helt galet!

Påskiga tankar
Kanske är det för att man inte kan hänga med vänner och hitta på en massa kul som min hjärna börjar tänka på allt jag kan fixa istället! Funderar på om jag ska kolla om påskharen Harald vill komma och hälsa på... Vilka färger kan jag få till på äggen i år och blir det morotskaka eller cupcakes? :-)

Har ni några speciella påsktraditioner?

  • PÅSK

Gillar

Kommentarer