Påskmat, nacksmärta & solsken

Aj, aj, aj... vaknade upp igår och hade galet ont i min dumma axel/nacke. Och det blev inte bättre. Googlade kiropraktor och sov med halsduk.


Vi var lite otraditionella och käkade påskmat igår. Mest för att vi visste att det skulle bli massa rester och inte vill kasta mat. Eftersom vi lämnar stugan här på söndag tänkte vi att det kunde vara bra att äta påskmat på onsdagen (idag). Men sällskapets födelsedagsbarn, som fyllde år i måndags, ville gå på grillbuffé och den är på onsdagar, så då blev det påskbuffé en tisdag.



Och gott var det! Och mycket rester blev det :-) så vi lär äta påskmat flera dagar. Vi skulle eg ätit påsklunch idag, ha ha, men då fick vi lite oplanerat lunchsällskap och körde grillad korv istället.


Ikväll blir det alltså grillbuffé. Knappt så att jag vill gå in, för det har varit helt  f a n t a s t i s k t  väder idag! Amazing! Jag har suttit ute på terrassen i em och läst lite i en bok. Det här är semester! Helt ljuvligt! Tror att alla är ganska nöjda, både vuxna och barn. Och fyrbent fluff som får massa kel, bus i backen när liftarna är stängda & promenader med L och kompisen på kryckor som inte åker skidor om dagarna.

Nehej, tydligen är det dags för grillbuffé nu!

Gillar

Kommentarer

Kamillas Kamera,
Grillbuffe lät smaskigt. Jag och påskmat är inga kompisar. Ägg går väl an med sill och kallrökt lax där blir det stopp. Ha en fortsatt trevlig semester
www.blogger.com/profile/043267255929456572
Sandra,
Grillbuffe lät ju underbart ❤
Maten på bordet ser underbart gott ut oxå ❤
www.sandifighter.se