Påskstämning

Påskstämningen börjar infinna sig i lejonkulan. Tycker för en gångs skull att det är lite mysigt att pynta till påsk, brukar inte ordna så mycket mer än ris och lite påskliljor kanske.


Högtiden till ära knåpade jag ihop en liten påsktavla som färgglad nu står i köket tillsammans med en kyckling som L gjort på dagis för tre år sedan och ett par påskliljor.


Lunchen spenderades med kollegorna från jobbet och sedan hade jag bara en halvtimme innan det var dags att hämta den stora loppan på dagis. Passade på att gå in på Ikea en stund och shoppade bla två påskiga ljus som matchar påskduken (som jag köpte på Åhlens i helgen) bra.


Och igår klädde L vårt ris med riktigt färgglada fjädrar och ägg. Det verkar vara väldigt svårt för lillebror att låta riset vara ifred, men han kanske hinner lära sig lagom till Påskdagen..

Kanske kan det vara så att den här påskstämningen även påverkar den här mamman. Ingen stress på morgonen och lekplatshäng efter dagis då jag agerade linbaneuppdragare till L som glatt åkte gång efter gång i det gamla däcket. Nu är det dags att fixa lite middag till familjen!

Gillar

Kommentarer

haha låter som jag då haha. Stoppat i mig för mycket skit. 😊

Ja dem handskarna funkar jätte bra till kettlebell! 😊

Kram!
www.blogger.com/profile/079777862766964635
Tina,
Hej gumman! Så fint ni har pyntat! Tavlan var ju jättefin! Jag är inte heller mycket för påskpynt men barnen har i alla fall fått sätta fjädrar i en träd vi har på tomten. Hoppas du har en skön kväll hjärtat! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Maria,
Så fint ni har gjort!
Här blir det inte mycket påskpynt.
Påskris & några saker Saga har gjort får räcka.
Kul det ska bli att träffas!!

kram kram
sagafia.se
Fnulan,
Men tjusigt!!! Jag har ett sketet ris!
www.fnulan.se