Pass, glass, träning & ramslök

Jag vet faktiskt inte riktigt vart den här arbetsveckan tagit vägen... Dagarna har susat på. Det var söndag och nu är det torsdag. What?!?

Pass & glass
Igår var det dags för R att fixa nytt pass eftersom hans gick ut förra året. Inte för att vi ska ut och resa något i år, men helt plötsligt står vi där utan pass och kanske långa köer hos polisen. Lika bra att ha det fixat.


Passade på att släpa med mig barnen för att leta efter ramslök, men det är uppenbarligen svårt när man inte vet vart man ska leta... Så vi köpte årets första glass i "den riktiga glasskiosken". Det var tyvärr liiiite för kallt och blåsigt att sitta ute och äta glass, men det gick bra att sitta i bilen också, ha ha!

Skavanker
Vi har en målare hemma för att fixa lite små skavanker inför försäljningen av vårt hus så det känns lite extra stökigt. Just nu står det tex en stege i sovrummet så jag hoppas att jag inte snubblar på den inatt om jag skulle upp och rumla... Det är dock intressant hur många små brister & skönhetsfläckar vi upptäckt nu när vi tittar på vårt hem med andra ögon. Det känns dock skönt att börja åtgärda det nu och inte precis innan flytt.

Träning & återhämtning
Den här veckan har jag inte riktigt tränat enligt plan. Eftersom det varit en del mer fysiskt arbete på jobbet än jag är van vid var jag väldigt trött i kroppen när det var dags för veckans andra tabatapass. Lyssnade på kroppen och landade på soffan en stund istället. Antar att kroppen är i chock och inte riktigt fattar vad som händer - vet inte när jag tränade så många gånger i följd senast :-) Nu gäller det bara att hålla i det och inte falla för soffan igen nästa gång det är dags för tabata!

Nu ska jag blunda för målardammet som lagt sig på golvet, se upp för stegen i sovrummet & försöka ta reda på vart jag kan hitta ramslök i helgen!

Gillar

Kommentarer