Pass, glass, träning & ramslök

Jag vet faktiskt inte riktigt vart den här arbetsveckan tagit vägen... Dagarna har susat på. Det var söndag och nu är det torsdag. What?!?

Pass & glass
Igår var det dags för R att fixa nytt pass eftersom hans gick ut förra året. Inte för att vi ska ut och resa något i år, men helt plötsligt står vi där utan pass och kanske långa köer hos polisen. Lika bra att ha det fixat.


Passade på att släpa med mig barnen för att leta efter ramslök, men det är uppenbarligen svårt när man inte vet vart man ska leta... Så vi köpte årets första glass i "den riktiga glasskiosken". Det var tyvärr liiiite för kallt och blåsigt att sitta ute och äta glass, men det gick bra att sitta i bilen också, ha ha!

Skavanker
Vi har en målare hemma för att fixa lite små skavanker inför försäljningen av vårt hus så det känns lite extra stökigt. Just nu står det tex en stege i sovrummet så jag hoppas att jag inte snubblar på den inatt om jag skulle upp och rumla... Det är dock intressant hur många små brister & skönhetsfläckar vi upptäckt nu när vi tittar på vårt hem med andra ögon. Det känns dock skönt att börja åtgärda det nu och inte precis innan flytt.

Träning & återhämtning
Den här veckan har jag inte riktigt tränat enligt plan. Eftersom det varit en del mer fysiskt arbete på jobbet än jag är van vid var jag väldigt trött i kroppen när det var dags för veckans andra tabatapass. Lyssnade på kroppen och landade på soffan en stund istället. Antar att kroppen är i chock och inte riktigt fattar vad som händer - vet inte när jag tränade så många gånger i följd senast :-) Nu gäller det bara att hålla i det och inte falla för soffan igen nästa gång det är dags för tabata!

Nu ska jag blunda för målardammet som lagt sig på golvet, se upp för stegen i sovrummet & försöka ta reda på vart jag kan hitta ramslök i helgen!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Idag lockar det inte till glass

nouw.com/stenhagenbettan
Popprinsessan
Popprinsessan,
Nej, vissa dagar är inte precis glassväder. Men har man lovat så har man 😊
nouw.com/popprinsessan
Mirre,

Så fina bilder och fint med stenarna. Jag var så seg när jag kom hem idag och kände mig helt orkeslös och tänkte NÄEEE jag skiter i promenaden, men jag tog mig ut ändå och kom upp i mina steg idag och får vara nöjd

sweetwordsbymirre.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Iom vår fyrbenta familjemedlem får jag alltid bra med promenader. Det är kanske inte alltid lockande att vara ute i alla väder, men det brukar vara skönt efteråt.
nouw.com/popprinsessan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Älskar glass året om haha . bra att ni fixade hans pass så det blev gjort för vem vet när denna pandemi är över så kommer väl säkert alla springa till polisen och fixa pass så dom kan flyga igen =) mysig bild med båten och stenarna =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, lite så tänker vi också, det kanske blir svårare att fixa tid hos polisen sedan.
nouw.com/popprinsessan
Paulina
,

Det är alltid bra att ha det fixat. Hoppas det går att åka någonstans i sommar!

Har också fått sitta i bilen och äta glass för att det varit för kallt ibland 😬

Ramslök är ju så gott i mat 😋perfekt att det går att plocka själv.

Popprinsessan
Popprinsessan,
Vi har inga planer på att åka någonstans där det krävs pass i närtid men det känns ändå bra att ha det fixat.
nouw.com/popprinsessan
Madde,

Mitt pass går ut till hösten, och jag har nog haft samma tanke där. Förnya det snart för då resorna väl släpps kommer det blir svårt att få ett nytt pass. Sessan fick glass i glasskiosken men jag valde bara kaffe. Det var tufft då just glass är min stora svaghet.

www.nouw.com/madelena
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, det kanske plötsligt blir svårt att få tider så det är lika bra att fixa nu.
nouw.com/popprinsessan
Elina,

Alltid bra att ha ett uppdaterat pass, man vet aldrig när det behövs 😊 jag behöver fixa ett nytt pass jag också.

Vi körde årets första glass i helgen, så gott 😊

detkaosvikallarvardag.com
Popprinsessan
Popprinsessan,
Det gäller att vara beredd om någon plötsligt vill bjuda på en resa när viruset lugnat sig 😊
nouw.com/popprinsessan
wilderness,

Ja, fixa pass i tid är alltid bra även om man inte tänkt resa, för man kan som sagt komma på att man behöver ett

www.nouw.com/wilderness
Popprinsessan
Popprinsessan,
Lika bra att vara förberedd.
nouw.com/popprinsessan
Kamilla,

Ramslök är Gotland för mig vilket är så kanongott. Köpte en dressing med ramslök när jag var över på ön senast. Ja nu är det ju supersmart att fixa pass om de är på väg att gå ut. Ha en fin fin fredag

kamillaskamera.com/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Vill testa att både torka ramslök och göra pesto.
nouw.com/popprinsessan
Mina,

Vilken härliga bilder. Jag får sådan sommarkänsla när jag ser detta och skulle gärna njuta av en glass där. Tur att ni kunde sitta i bilen och äta glassen nu när det blev kallt igen. Ha en fortsatt fina vecka <3

minasvarld.nu
Popprinsessan
Popprinsessan,
Ja, det får gärna bli lite varmare igen 😊 Glass och sol känns som ett bättre alternativ!
nouw.com/popprinsessan
Marlene,

Vi började flyttfixa vårt hus förra våren när corona slog till. Inte för att vi planerar att flytta, utan för att vi inte vill stå där dagen innan visning och ha allt kvar- men också för att ha ett flyttfixat hem och få njuta av det 😊

fdensammamamman.se/
Popprinsessan
Popprinsessan,
Precis så tänker vi lite också!
nouw.com/popprinsessan