Pasta och handväska

Blä, den italienska maten var skit! Eller ja, som småbarnsförälder ska man kanske föregå med gott exempel och inte säga att mat smakar skit, men... Det var ingen höjdare! Urk! Det är extra trist när det händer när man verkligen varit sugen på något speciellt. Men, men, det lär bli "äta ute" ett par gånger under de närmsta två veckorna så jag hoppas få äta någon god pasta nån gång!
Nu har jag hunnit med att rensa min handväska också och HERREGUD! Nog för att jag visste att jag hade mycket skräp i den, men jag hade nästan en hel bärkasse!?! Hur sjutton kunde jag ha det? Och varför trycker jag ner gamla kvitton och L:s använda snorpapper i min handväska?!?!? Hade 4 (fyra) påbörjade tuggummipåsar, 4 par strumpor (L:s) och två par trosor (också L:s!), 4 läppsstift, 2 läppglans mm mm mm.

Nu finns det iaf plats för min rosa lilla vän :-)

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Vad härligt att åka iväg på semester, det går säkert utmärkt på flyget.
Det är rätt imponerande hur vi kvinnor får plats med mycket i våra väskor hihi. Jag brukar faktiskt "bara" ha plånbok, almanacka, nycklar, mobil och en liten minisminkväska med lypsyl, nässpray, tandtråd och läppglans i. Men jag har många vänner som får vända upp och ner på väskan för att rota fram nycklarna hih.
Ha en underbar resa!
Kramar Rebecca
www.cheeky.nu
jessica
,
Ha det gott i usa!!! Hoppas allt blir trevligt och bra. Stor kram jessica

ps. har du sån väska som på bilden? den var ju skitsnygg. vill ha!! (iofs passar den ju dig ck;-)
Åsa,
Ja man hittar det mesta i väskan. Därför brukar jag bara ha en liten en....
Gott nytt!! Trevlig resa
www.blogger.com/profile/180557897380679127
Anonym
,
De är kostigt att man ska trycka ner allt möjligt skit i väskan och sen gå och bära på de. Skönt att få rensa ur. De behöver man ibland.

Önskar er en god fortsättning.

Kram
Linda,
Märkligt det där med handväskor, dom rymmer verkligen hur mycket som helst inser man då man vänder den upp och ner, man kan hitta de mest häpnansfulla saker i den.
Har varit lite dålig på att läsa bloggar i det sista så jag hoppas ni haft en bra jul med mycket god mat och fina julklappar, Kram
www.uppochnervandahuset.se
Camilla,
Hej hej,

Snubblade in på din blogg för första gången nu ikväll. Personlig och fin blogg!

Må så gott och god fortsättning
Mvh Camilla, En mammas dagbok
www.blogger.com/profile/052932014806528777
Jenny,
Haha åh vad jag känner igen mig, i min väska kan man hitta det mesta också... Har ju äldre Astrid blivit börjat strunta i skötväska så nu är det både blöjor o tvättlappar i min, rena iaf 😊 hihi

Kram!
jennyn.blogg.se