Pepparkaksbak

Oj, ikväll verkar det vara något knas med Nouw och att skriva inlägg är på bloggen. Inga av mina vanliga inställningar funkar och texten ser jättekonstig ut.. Men jag får väl fixa det sedan, när det blir möjligt. Hoppas ni har överseende med att det inte ser ut som det brukar.

Barnen tycker verkligen att det är kul och jag älskar att serva dem med kristyr, nya plåtar, ha koll på ugnen osv. jag gillar vår lilla tradition! Tycker sedan inte att det är så gott med hembakade pepparkakor, men det får man väl knappt säga..

Idag önskade visst vår lille nisse Alf en pepparkaka med myyyycket kristyr på - så det var bara att plocka fram florsocker, strössel, kavlar och pepparkaksdeg.

Flaggan & pratbubblan var innehållet i gårdagens luckor på barnens adventskalendrar. Det brukar bli någon ny form varje år.

Brukar ni baka pepparkakor?
Det blev en liten bit pepparkaksdeg kvar och jag har en tanke på ett litet projekt jag skulle vilja prova på. Kanske blir det av i helgen :-)

  • Jul

Gillar

Kommentarer

Emschen ,

Pepparkaksdegen är färdig och väntar på att bakas ut i helgen.

Vanligtvis åker vi till Vemlingeblomman och myser när där är julsmyckat och då får barnen välja varsin pepparkaksform men inte i är. Så tråkigt.

Trist att bloggen inte samarbetar.

emschen.se
Amanda,

Jag tycker inte heller om pepparkakor direkt men jag brukar tycka att degen är god. Haha. 😃

amandizan.wordpress.com
Madde ,

Funkar någonting som har med teknik att göra just nu? 😊 Baka pepparkakor ska vi nog göra i helgen med ena sessan. Tycker det är såå roligt. Tror det är extra viktigt att hålla fast vid de traditionerna som vi kan göra

www.nouw.com/madelena
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Att baka pepparkakor är ett måste

nouw.com/stenhagenbettan
Linda Odelmar,

Roligt och fint att baka pepparkakor, vi brukar göra det men ska inte göra det iår då ingen här hemma gillar hembakta pepparkakor så vi kom överens om att skrota dom i år, ska baka andra kakor istället

lindaodelmar.blogspot.com/
Marie,

Men oh vad gott, känner pepparkaksdoften ända hit =D

sweetwordsbymirre.com
Fnulan,

Jag har sån hat-kärlek till pepparkaksbak. Och vet du, vi kan inte ha pepparkaksdeg hemma för då äter min man upp det.. Som en bit bröd typ. Han är galen.

www.fnulan.se
Elina,

Jag ska fixa pepparkaksdegen idag till helgens bakning! Det är så mysigt att baka pepparkakor tillsammans. Kul med nya pepparkaksformar, borde uppdatera våra här hemma lite också 😊

detkaosvikallarvardag.com
Hilma
Hilma,

Åh vad mysigt med pepparkakor! Det luktar ju så gott! <3

nouw.com/hilma