Piggelin eller ej?

Tror inte att L är riktigt piggelin. Imorse efter frukost på dagis hade hon sovit en hel timme!! Och hon hade hostat en del. Ikväll var allt ok, hon åt bra och var på gott humör. Hon tog på pyjamas, borstade tänderna och vi läste saga innan vi sa natti natti. Hon fick också lite Airomir mot sin hosta. Efter det började hon hosta ganska mycket och till slut kräktes hon flera gånger av hostan! Hon fick ligga en stund hos mig i soffan och var piggelin igen. Men helt plötsligt somnade hon, på ett par sekunder. Så jag vet inte, hon har kanske något i kroppen som inte riktigt vill försvinna, med tanke på hennes feber i helgen och så där. Hmm, får väl se hur status är imorgon. Hon ska ändå inte till dagis eftersom hela familjen ska på en trip till goa Göteborg :-)

Fast först ska jag till bm och det ska bli extra skönt eftesom jag haft ont i magen hela veckan. Eller ont och ont, det är svårt att förklara. Lite molande, sammandragningar, ingen smärta eller hugg eller så, men ont liksom... Det ska bli skönt att få höra vad bm säger när hon känt på magen.

Sedan ska alltså hela familjen på roadtrip :-) I lastbil. Hello, yippey ka yeah liksom!  Vi ska passa på att leverera lite grejor när vi ändå ska uppåt, men det känns halvskoj att åter bli truckerwife, speciellt eftersom hela lilla familia ska med. Kan tänka mig att det inte är den skönaste ställningen för en übergravid mage, med en bilstol bredvid mig och en nyopererad hund vid fötterna.. Hmm!

Nu, en kopp te och CSI Miami innan sängen.

Gillar

Kommentarer

Veronica,
Hej hopp. Du skriver så himla mycket och så himla bra. Skönt och höra att D mår bra efter omständigheterna, varit lite orolig för henne. Och L ser så stor ut på bilderna 😊 Ska bli kul att ses snart. Kram på er o ha så skoj i Götet.
www.metrobloggen.se/denlillaroda
Potatishäxan,
Knepigt det där med sjuka ungar. Johanna hade lite feber i onsdags kväll som var borta igår morse så hon var i skolan. Sen på kvällen hade hon 38 igen, och nu på morgonen också. Själv mår jag skit, men åker till jobbet varje dag för att inte missa kursen. Idag hade det varit grymt skönt att vara hemma i sjukstuga =(. Kram och hoppas allt går bra!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Therese,
Hoppas L är piggare, å en tur i lastbil vilken nostalgi... följde ofta med min man då vi var nykära, har dock inte testat sedan vi fått barn, svårt med bilstol i hytten... Stor kram å trevlig helg!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Maria,
Ha det så bra i Göteborg & hoppas L håller sig frisk.
Trevlig helg.

Kram
sagafia.se