Piggelin & maraton

Efter att hemmet invaderats av magsjuka var det nu dags för dagis/skola/jobb idag. Tycker alltid att det tar så lång tid innan jag känner mig bra igen efter magsjuka. Huvudet har inte velat sluta göra ont och det känns inte lockande alls att laga mat. 

Men nu kör vi och hoppas på det bästa. Fördelen med att vabba är att det var fullt upp på jobbet och att jag inte haft samma tid att känna efter hur jag mår idag och inom kort kan jag förhoppningsvis komma igång med träningen igen.
På tal om träning och springa så vill jag här skicka ett STORT GRATTIS till J:s kusin som sprang Boston Maraton i måndags! Tyvärr så kommer hans lyckade lopp och personbästa i skugga av de ofattbara explosionerna som han och hans flickvän lyckligtvis klarade sig undan. Våra kära vänner som bor strax utanför Boston klarade sig också undan det förskräckliga.

För att motverka de senaste dagarnas dysterhet här i bloggen så kommer det snart upp en tävling, så håll utkik! :-)

Gillar

Kommentarer

Jenny Ageton
Jenny Ageton,
Skönt att ni är bättre, dessa uslingar till bacilusker..
Hoppas ni får njuta vårväremn nu.
Kram !!
nockinocki.blogg.se
Tina
Tina,
Ja fy så hemskt det som hände i Boston. Började rysa i hela kroppen när jag läste att du hade en vän som hade sprungit...Men vad skönt att alla de ni känner där borta har klarat sig! KRAM
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229