Pizza, film och trissvinst

Idag har jag haft en riktigt härlig dag! Började med en god frulle med janssons och allt :-) Sedan hade jag värsta energin och satte igång att röja och städa. Ja, jag vet, lite knepigt att få ett sådant ryck på juldagen, men så var det. Och det känns ju alltid bra! Sedan kom våra nära vänner över för en fika eller en promenad. Det blev en lång promenad i det härliga vädret (det var grymt mycket folk ute och promenixade), som sedan avslutades med att vi beställde pizza. Efter det somnade grabbarna i soffan medan vi tjejer bläddrade i gamla tidningar och L var helnöjd med att titta på Madagaskar - igen... "I like to moi moi" :-)

Kvällen fortsatte med "Cleaner" på dvd efter att L fått bada och sedan blev nattad av sin gudfar. Medan gudfar läste saga slängde jag ihop desserten inför morgondagens julfirande - då vi inte ska äta julmat. En riktigt härlig slappedag! Och jag känner mig kanske mest nöjd eftersom jag ändå har lyckats tvätta två maskiner tvätt och röjt lite här hemma!

Och julafton igår var jättetrevlig. L var otroligt uppspelt när tomten kom utanför huset med sin lykta och säck med klappar. Hon hoppade jämfota hela tiden medan tomten var hos oss. Och slutet gott, allting gott - hon fick sin efterlängtade "parkcykel med Askungen". Maken fick trisslotter i sin julklapp i julklappsleken (alla köpte en klapp för 200:-), och 1000:- kr i vinst på en av lotterna! Själv fick jag en step i julklapp och nu har jag inga fler ursäkter att inte komma igång med träningen. En step, en crosstrainer och en motionscykel.. Påminn mig gärna om det nästa gång jag har en bra ursäkt att komma med..!

Imorgon är det dags för julfirande med L:s kusiner. Det kan bli livat, men också roligt. Jag står för förrätt och efterrätt och läget känns under kontroll. Måste bara slå in min 200-kronors julklapp... Det gäller ju att göra den attraktiv! Fast jag tar den gärna själv :-)

Gillar

Kommentarer

CharmKatti,
Grattis till vinsten!
Själv fick jag 8 lotter i julklapp. Vinst = 0
Så trist!
www.blogger.com/profile/046181021213338000
Jeanette,
Kul att ni vann, det gjorde inte jag på min triss 😟
Kram på dig och god fortsättning.
www.blogger.com/profile/130296350753625185
Chrissan,
Som svar på din kommentar:
hittade klänningen på Lindex.
www.blogger.com/profile/119507108470075013