Planerad otrohet

Idag har jag varit otrogen.... Och det var planerat... Det var dock inte mot maken - utan mot min frisör!! Det känns faktiskt jobbigt eftersom jag gått till samma frisör i flera år och gillar henne. Men... hon har börjat bli lite slarvig den sista tiden och jag har inte varit helt nöjd. Och jag är inte den som planerar mina frisörbesök så långt i förväg, utan plötsligt inser jag bara att jag MÅSTE klippa mig! Och nu är det ju bröllopsdags på lördag och håret såg helt katastrofalt ut, framför allt vid öronen, så jag var verkligen tvungen att klippa mig innan lördag.

Hur som helst så planerade jag väl att prova en annan frisör, men var ändå tvungen att gå in på nätet och kolla om min frisör hade någon tid. Jag andades nästan ut när jag insåg att hennes första lediga tid är på måndag, alltså var jag tvungen gå till en annan frisör denna gången :-) Jag har alltså en ursäkt, liksom...

Det kändes lite konstigt att den nya frissan "kritiserade" min frisyr och förklarade vad som var "fel", varför det kändes tungt osv. Men samtidigt var det lite kul att hon gjorde lite annorlunda och fördelen med henne var att hon också tog lite initiativ - vilket jag gillar. Jag avskyr när man går till en frisör och de frågar hur man vill ha det men inte har några egna idéer att komma med.

Hur som helst, nu är det gjort! Nu får jag se hur det känns att själv fixa till håret ett par dagar och sedan återstår det att se vem jag bokar tid hos nästa gång....

Gillar

Kommentarer

Linda,
Tror faktiskt det är bra att byta frisör emellanåt, som du säger så kan man alltid få lite nya tips och ideer ang frisyren, och bara för att man har gått till en frisör länge så betyder ju inte det att den är bäst för just dig, alltid.
Ett kort hade varit kul:) Kram
www.uppochnervandahuset.se
Nettan,
Jag har samma problem 😉 Klippt mig hos samma i 20år känns som om jag är otrogen om jag går någon annanstans... får man se bild på frisyren då???
Rolig läsvärd blogg du har!!!
mrsnatten.blogg.se