Plaskpool & fotont

Idag har det varit en annorlunda dag. Supervarmt och en mamma som inte kunnat leka eller hitta på något. Inte lätt för en treåring att förstå varför mamma inte kan leka och att hon bara säger att hon måste vila sin fot hela tiden.Och man hinner hitta på många olika saker på en dag!
Det har lekts med bilar, bondgårdsdjur, lera och pussel. Det har ritats och fingervirkats. Det har badats i en liten minipool som vi hade tillhands. Eftersom vi åker till stugan imorgon så har det inte varit lönt att sätta upp den stora poolen men med tanke på värmen de senaste dagarna och mitt något begränsade tillstånd så kändes det som en bra lösning. 

Den var inte stor, men den funkade bra att springa och hoppa i. Och plaska och skvätta!


Att det var en bebispool med prinsessor på tyckte storasyster var lite pinsamt men hon doppade iaf tårna.


Som tur var tog pappa J barnen till stranden en stund på kvällen när han slutat jobba. Skönt för dem alla tre -  och mig också som kunde ligga stilla en stund utan dåligt samvete.

Natten till idag gick bra med tanke på foten. Det var snarare den treåriga helikoptern som höll mig vaken. Men under natten har bedövningen släppt och idag har foten gjort ont. Jag visste inte riktigt vad jag förväntade mig, men det är en annan typ av ont är jag hade trott. Iaf än så länge.

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Hoppas din fot blir bra snart och att ni får njuta av härliga sommardagar framöver! kram
carolina1979.se