Plockmat, diskmaskin & nyårsblåsa

Oj, dagarna går! Ovanligt och oväntat..


Barnens julklappshögar byggdes på lite när vi firade jul med J:s sida. Minstingen R förstörde när kusinerna byggde med Playmobil och Mekano och syrran L körde mest bilbana hela kvällen. Jag blev nöjd med mina paket i julklappsleken - En signerade bok av Björn Hellberg och spelet "Vad du borde lärt dig i skolan". Vi bjöds på en plockbuffé som var smarrig efter ett par dagar med julmat.


Igår hade vi kompisar på besök. En hel liga med barn som busade, byggde kojor, kollade på film och åt popcorn. J grillade och jag gjorde det lätt för mig genom att inte baka utan bjuda på choklad till kaffet. Tyvärr gick vår diskmaskin sönder igår så det blev lite merarbete ändå att diska efter 9 vuxna och 5 barn. Men man får se det positivt som min kära make - vilken tur att vår diskmaskin gick sönder just under mellandagsrean ;-)

Idag står det inte mycket på agendan. Skönt! Ja, förutom att köpa diskmaskin då, men det tror jag att J fixar när han ändå kör hem från jobbet. Jag kanske skulle fundera lite på vad jag ska ha på mig på nyår... Känner inte för att shoppa något nytt så jag hoppas att jag kan rota fram något användbart i garderoben. Lägger heller pengarna på en ny klänning "over there" en vecka senare..

Gillar

Kommentarer

Faster Raggis på äventyr,
Fina bilder på dig och L! Vilken tur att ni har tur! Ta med er den när ni åker "over there" så blir det kanske mer än en klänning;) Kram
www.blogger.com/profile/151331187843847259
Therese,
Superfian bilder på er <3 Å ja, vad jag ska ha på nyår är inga problem, onepicen duger då jag skrotar hemma, fast i kyrkan täntke jag iaf glä upp mig med en långklänning i smaragdgrönt, för är det nyår så är det ;-D Å vilka bra vänner som bjuder hem er på nyår då även Doggen är välkommen, så brukar vi med ha om vi bjuder hem folk, för de flesta med hund vågar inte lämna dem hemma själva... Massa varma kramar till dig <3
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Fröken Isakson,
Låter som om ni har det toppen. Förutom diskmaskinen då 😟 . kram kram ps. härliga bilder 😊
frokenisakson.wordpress.com