Poolhäng

Igår flög vi från Maui tillbaka till Oahu. Återigen en superkort flight, 35 minuter i luften. Nu var det dags att lägga in sista växeln på familjesemestern - ett riktigt badlandshotell med Disney-tema.


Barnen älskar det! Det är badringar som flyter runt i en "ström", det är lite mer ljummet vatten i poolerna, det finns ett rev med fiskar som man kan snorkla i, det finns en pool med ljud under vattnet från delfiner och valar, det finns Disneyfigurer som går omkring och vinkar och det är gratis dricka när man väl köpt en mugg!


Självklart har vår lille gourmet lärt sig dricka läsk också... Syrran gillar inte bubbeldricka, men den lille rackaren dricker nu cola. Inte bra. Eller kanske bra, för då får jag en spark i baken att sluta dricka det på vardagarna när vi kommer hem.


Och visst är det lite stökigt, mycket barn och mycket stoj överallt, men det är också ganska skönt när det är så barnanpassat. Och det går att hitta en solsäng i solen framåt eftermiddagen där man kan få en stunds solhäng också!

Gillar

Kommentarer