Popcorn, drama och festival

Har nu sett "Seven pounds". Har nu gråtit lite till Seven pounds. Det var verkligen ingen feel good-film. Men den var grymt bra! Det får bli veckans filmtips! Förra veckans får bli Walk the line. Båda filmerna var väldigt tänkvärda tycker jag. Och så gillar jag att ha sett Will Smith i en roll som inte var "rädda-världen-action-hero".

Imorgon ska maken ut på grabbreunion med sina gamla vänner. Vännerna från förr. Från när han växte upp. Jag tycker att det är jättekul för honom. Och så tycker jag att det är ganska skönt, för då slipper jag gå ut på festivalen, för det ger mig faktiskt inte så hemskt mycket... Jag är kanske urtrist och supertråkig, men jag tycker mest att det är stökigt och känner inte alls för att "slösa" bort en barnpassning för en sån sak. Inte när vi har betydligt roligare saker framför oss de kommande helgerna. Så, imorgon ska jag satsa på en riktig soffkväll, med popcorn (igen!) och feel-good-filmer. Såg att det fanns ett par på topplistan... Undrar om en heliumballong och karuseller kan övertala L att somna tidigt imorgon?

Gillar

Kommentarer

Potatishäxan,
Hej! Jag är inte heller någon festivalmänniska - vem säger att man är tråkig för att man inte gillar att trängas med fulla bönder på stan - men var faktikt ute en sväng igår, kollade Rix FM-festival (i princip bara för BWO) i ösregn och var sen på Harrys och dracks shots med roliga människor. Det utlovades Rix efterfest men jag såg inte röken av en kändis. Men det var kul som bara den. Trångt på Harrys som om det bjöds på gratis sprit, jag hatar trängsel men efter några shots av olika slag som kändes den inte så besvärande mer. Nu jobbar jag hemma med träkeps och dålig andedräkt. Mumma... Tack för filmtipset, har hört mycket om den innan, måste ses. KRAM!
www.blogger.com/profile/018631233984026212
Soya ?,
Ja nått skumt är det ju iaf. Kanske är det inbyggt i generna eller nått.

Kram
soya.blogg.se
kvinnan med koftan,
toppen med filmtips. nu vill man bara ligga i soffan och vräka i sig onyttigheter...
www.blogger.com/profile/151316665659289927
Ingela la la,
Det låter ju som en bra plan för kvällen 😉
Vi är hemma igen nu.. en dag tidigare, jag kände mig förkyld imorse igen och så regnade det så det var lika bra att åka hem. Och vad skönt det är att vara hemma med våra saker. Nu ska vi bara få barnen i säng så att jag riktigt kan njuta lite..
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Rebecca,
Vad härligt med en skön ensamkväll men film.
Förr var jag en riktig festivallirare men tycker som du att det är ganska stökigt nuförtiden. Utan barn går jag däremot gärna på festival men en dag räcker. Inte som förr när man var på Malmöfestivalen all 7 dagarna.

Ha en mysig kväll.

Kramar
cheeky.webblogg.se/cheeky