Pork, snaggad & soffhäng

Så var det då äntligen fredag! J har kommit hem och vi har en skön hemmakväll.Tom hämtmat blev det :-) Insåg att min planerade "pulled pork" skulle ta för lång tid för min huvudvärk så vi satsade på thaimat istället och det var smarrigt. "Porken" får vänta tills söndag.


L har verkligen varit superduktig den här veckan när J varit iväg. R har inte varit lika lätt och vaknat mycket på nätterna och strulat lite, men L har varit snabb och okomplicerad på mornarna så att vi hunnit i tid till skolan.


R:s ögon var inte lika röda idag, men det är väldigt svårt att säga om det ska bli något eller inte. Har iaf köpt ögonsalva mot ögoninflammation nu så att vi är beredda.


Och själv har jag varit hos frissan :-) Det var skönt med en stund då jag bara satt ner och lät någon annan jobba. Har dragits med en huvudvärk idag som inte vill ge med sig trots Panodil. Men det kanske är det där viruset som nu gör en frammarsch? Lymfkörteln på ena sidan hakan är väldigt öm så det hänger säkert ihop. Hoppas på en god natts sömn, men först får det bli lite soffhäng med J och L.

Imorgon bär det av mot Göteborg!

Gillar

Kommentarer

äppelblomman,
Supersnygg i håret!
Ha en mysig kväll!
Kram K
www.blogger.com/profile/000487343751866054
cecce,
Du ser ut att bara jättefin i håret! (Fast det är du ju alltid)!
Härligt att veckan gått så bra trots ögoninflammation!

Ha nu en fin tur till Göteborg!

Kram Cecce
www.ceccesblogg.blogg.se
Viktkamp,
Maria,
Skönt att J är hemma igen! Jag får vänta några dagar till innan R är på plats i hemmet igen.
Håret ser super fint ut!!
Ha det så trevligt i Göteborg.

kram kram
sagafia.se