Positiv utveckling och kass service

Dagens besök hos veterinären ledde till att stygnen äntligen togs från D:s mage och hon kan nu få vara utan plastkragen. Iaf så länge hon inte är ensam hemma... Det känns skönt, iaf för mig som slipper vakna varje gång hon slår i kragen i väggen/golvet på natten, eller som slipper få kragen i knävecket. eller som lider varje gång hon går in i något.. Men jag antar att hon tycker att det är 100 gånger skönare att slippa!

På tal om något helt annat så är det nu 10 dagar sedan jag lämnde in min iPhone på 3 eftersom micken tydligen plötsligt slutade funka. Jag ringde dit för att höra hur det går och först var det upptaget ganska länge, men sedan gick det plötsligt ut signaler och efter ett tag var det någon som tryckte på grön lur eller svara eller liknande. Men de svarade inte muntligt i telefonen utan jag anade att de la mig åt sidan och fortsatte prata med en kund i butiken. Efter en stund insåg jag att det inte var en kund utan två kollegor som pratade. Visserligen om jobbgrejor, men ändå.. Efter 6 minuter så började jag tjoa hallå i luren för att få uppmärksamhet. Efter 9 (nio!!) minuter fick jag äntligen kontakt med en kille där i andra ändan av luren. Jag var ganska irriterad och frågade om han var medveten om att jag suttit där i 9 minuter och lyssnat på honom och hans kollega. Det var han inte... men tror ni att han bad om ursäkt för att jag fått vänta? Nix. Utan han frågade om jag ville något.. Nej, jag ringde bara för skojs skull.... Ahh! Vad är det för service?!?!? Som tur var så fick jag ett positivt besked om min telefon, eller ja, jag får en helt ny telefon och det är ju kul. Förhoppningsvis redan imorgon, men annars på måndag. Nu hoppas jag så klart på morgondagen för jag saknar att kunna surfa. blogga och maila från min kompis :-)

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Åh jag blir så arg när man får dålig service!
Linda,
Fy så dålig service, tyvärr har vi samma erfarenheter av 3, har varit många grejer som dom kunde gjort bättre genom åren om man säger så.
Men att då får en ny iphone är ju givetvis superbra!
Ha en underbar helg vännen, Kram
www.uppochnervandahuset.se