Positiva tankar

Detta verkar inte vara någon bra dag.. Började med att jag inte orkade gå upp riktigt direkt när klockan ringde, utan låg kvar några minuter till. Det medförde att jag var hemma när L vaknade/väcktes och hörde hennes dåliga humör… som gick ut över J som då blev på dåligt humör. Diplomatisk som jag är försökte jag medla, vilket gjorde att jag blev ännu mer sen.

Iväg till jobbet, grymma bilköer på grund av vägarbete. Två km innan själva vägarbetet satt jag helt stilla i över 15 minuter! 15 minuter! Det tog mig 1 timme och 15 minuter att köra till jobbet, en resa som i vanliga fall tar mellan 40-50 min. Men det är bara 17 arbetsdagar kvar, så jag försökte ta djupa andetag och bita ihop.

Såg fram emot massagen som jag hade bokat in på jobbet idag. Jag var medveten om att det skulle göra ganska ont, men tanke på alla knutor och triggers jag hade förra veckan. Blåmärkena på skinkorna har just börjat blekna.. 30 min innan min massagetid fick jag ett mail att tiden var avbokad av massören. Alla tider idag avbokaes. Va fan!

Och så har jag ju min energitjuv här på jobbet. Jag kände av henne redan igår men tänkte positiva tankar eftersom det är så lite tid kvar här. Idag är hon och strular i huvudet på mig igen och jag kämpar verkligen med att inte låta henne stjäla min positiva energi.

Så, positiva tankar, positiva tankar, positiva tankar…

Gillar

Kommentarer

kvinnan med koftan,
trist med avbokad massage...jag hade nog börjat grina 😊
www.blogger.com/profile/151316665659289927
Ingela la la,
Energitjuvar är det värsta jag vet... Det enda som får bort dom är ett leende och positiva tankar så jobba på 😊 (byte av arbetsplats hjälper oxå..)

Synd med massagen..

Kram
www.blogger.com/profile/152418758898993061
Mamma russin,
haha, ja visst är jag duktig på att shoppa.. jag är faktiskt FÖR duktig, hihi... 😉
ibl till och med onödigt duktig..

ang min vikt så är jag denna gång sååå envis, vet faktiskt inte vart jag fått mitt driv till denna viktminskning, men jag har bestämmt mig att jag SKA mer på 75 kilo.. pust.. men det får ta sin lilla tid.. 😊

hoppas ni mår fing gumman.. kramar
enburkrussin.se
diana,
Ah, hoppas resten av dagen blivit positiv! =) Här är det regn och åska så jag laddar nu upp inför myskväll! =) Kram kram
dianasblogg.blogg.se