Praktiskt och på plats igen

Hemma igen! Det är alltid skönt att komma hem tycker jag. L och jag kastade oss ut på äventyr direkt, mer om det kommer senare. Nu gäller det att prioritera lite vardagssysslor så att vi kommer i ordning här hemma. Snart är all tvätt tvättad, shoppinglista är skriven och i em blir det städning.
 Igår blev det lite äventyr, sedan hade maken fixat tacos innan vi alla slängde oss i soffan en stund. Det var såå skönt att då duscha i egen dusch och sova i egen säng! Och jag är verkligen tacksam över att ha en dotter som gillar att ta sovmorgon :-) För även om maken steg upp och gick till jobbet i vanlig tid så kunde jag själv ligga och softa ett tag till!
Förresten är det perfekt med den här bloggen. Letade efter ett recept på en enkel dessert som jag gjorde för något år sedan. Hittade det inte, varken i pappersformat eller på datorn. Vet att jag hittade det på nätet så jag googlade - och fick upp min egen blogg. Praktiskt som sjutton med blogg!

Gillar

Kommentarer

Ingela la la,
Det var ju inte dåligt att googla och så komma till sig själv 😉

Hoppas att ni har kommit till rätta hemma igen, det är verkligen skönt att få sova i sin egen säng 😊

Kram
www.ingelalala.se
Therese,
Hi hi visst är det skoj när man söker.... å finner sig själv ;-P

Hypnotisatören är toppen, upplösningen får du dessutom här i Dorotea trakten där jag bor!

Jag kör fifty fifty men rabarber å färska gubbar, lite socker på rabarbern. Smör i en bajform å skiva ner rabarber å gubbarna, sedan en smuldeg av drygt 100 gr smör 1 ½ dl vetemjöl, 1 ½ dl havregryn, 1 msk strösocker. 225 grader i 20 min, servera med glass eller vaniljsås. mums 😉 Inte en smula blev kvar!

Kram!!!
www.blogger.com/profile/107096415516469723