Pre-Christmas dinner med pizza, pasta & pavlova

I lördags hade vi det första julfirandet och R var lite orolig att det inte skulle öppnas några julklappar :-) Gulle! Så klart det öppnades julklappar! Och spelades julklappsspel, både för vuxna och barn. Det var lite snålt med klappar i min hög under spelets gång och det slutade med en paket - en som jag själv köpt, ha ha! Som tur var något bra!

Vi skippade julmaten och satsade på en trerätters med den röda tråden att allt började på P - som i Pre Christmas.
Pepparkakor med ost och Blossas sparkling & spieces inledde middagen. Sedan blev det pizzor till förrätt, pasta med saffransräkor á la 56kilo.se till huvudrätt & avslutningsvis pavlova, minipavlova med hallongrädde & bär till efterrätt.

Så igår kändes det nästan som juldagen. Bortsett från att vi fick till lite julklappsshopping :-) Och så blev vi bjudna på middag hos vänner som är hemma från Shanghai över jul. Trevligt! En bra helg alltså: julfest med kollegorna, julfirande med halva släkten, middag med vänner & mys med familjen!

  • Jul

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Fnulan,
Haha ja bäst att köpa fina paket till den leken om man får sina egna. Jag vill ha min i år... massagekudde!! Njut nu av dagen med de dina. kram
www.fnulan.se