Premiär

Idag var R så otroligt intresserad när L och jag åt lunch att jag kände att det var dags för honom att också få smaka på något annat än min mjölk (eller gröt som vi testat två gånger). Det blev kokt potatis och morot. Jag vet att man kanske borde testa en smak i taget men nu blev det så och det verkade ok. L gjorde mycket mer grimaser när hon fick sin första smakis. R verkade ganska oberörd egentligen, men efter ett tag verkade han fatta att han skulle svälja. Ska testa igen imorgon så då får vi väl se hur det går. Ska bli spännande att gå till bvc nästa vecka för man får visst en "kokbok" nu, det fick man inte när L var liten.

Strax innan midsommar plockade jag bort alla 62-kläder ur R:s lådor och satsade på lite nytt i 68. Men nu tycker jag nästan att 68-bodysarna också stramar lite.. Hur fort kan man växa?

Träffade mamma och pappa idag och vi bettade lite på hur mycket lillkillen väger. Ska till bvc på tisdag så det ska bli intressant att se vem som gissat närmast ;-) Om jag inte minns fel så gissade mamma på 7380, pappa på 7350, jag på 7240 och när jag kom hem så satsade J på 7200.

Gillar

Kommentarer

Tina,
Ja usch ja de växer ju som ogräs de små liven ju! Hihi vad söt han är på bilderna, han ser allt lite misstänksam ut! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
Anonym
,
god morgon..

ojoj, de små växer så man nästan kan se hur de ökar en cm.. 😊

roligt att han verkar gilla maten.. hoppas det går bra på bvc..

kramrkam
Vanilla,