Premiär, pannacotta & altan

Den här dagen har susat på i 180! Men jag har fått mycket gjort så jag ska inte klaga. Och bara det att det varit strålande sol utanför fönstret har gjort allt lite lättare. Fick med mig grabbarna på jobbet ut på gården för att äta lunch ute, premiär för i år tror jag!

Nu i kväll har jag haft en liten enkel aw med mina vänner i Torsdagsklubben. Det är inte ofta vi prickar in en torsdag numera, men det viktiga är att vi träffas hyfsat regelbundet, en gång i månaden sisådär :-) Bjöd på en enkel kycklingsallad på vår altan. Eller heter det terrass om det är ovan markhöjd?!? Efter lite googlande kan jag konstatera att det tydligen är en altan vi har :-D Ett trädäck med "staket" som är något ovan marken, i höjd med husets första våning. Då vet jag det!

Till efterrätt hade jag svängt ihop en pytteliten pannacotta med mango- och passionstopping. Samma som jag gjort en gång tidigare. Vet inte varför jag tidigare dragit mig för att göra pannacotta, det är ju busenkelt! Denna varianten med yoghurt och den friska toppingen blir extra fräsch tycker jag.

Nu är klockan över nio och solen håller på att försvinna mellan hustaken. Har suttit ute ända tills nu. F A N T A S T I S K T väder!!

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Så gott med mango och passionsfrukt topping 😋
nouw.com/evaeliasson
Torsdagsklubb på en tisdag, låter som en mysig träff. Inte helt fel med pannacota heller. Super Fin kväll!
KramKajsa
www.bland-kastruller-och-vinglas.se
Marie,
Ohh det där såg smaskens ut minsann, nom nom. Samt ja håller med det är underbart väder
sweetwordsbymirre.com
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Pannacotta är gott och kan varieras i oändlighet
nouw.com/stenhagenbettan
Madde ,
Helt underbart väder. Men märker att allt flera blivit egoistiska och tänka inte på rekstrektionerna. Vilket är jätte tråkigt.
motherandwife.se
Diana Saelöen ,
Jahapp...då måste jag googla vad det är vi har...vi kallar vårt inbyggda uterum för terass - och nu ska vi bygga ut den med en icke inbyggd del som vi nog också tänkt kalla terass 😊 Inte lätt det där med ord, särskilt inte som vi blandar in norska i det hela också. Den där pannacottan såg ljuvlig ut
nouw.com/fibrolivet
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad gott det ser ut 😊.vilket underbart väder 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
Kamilla,
Passionsfrukt är så himla gott. Pannacotta är så mumsigt. Blev det någon över får du gärna skicka över den till mig
kamillaskamera.com/
Michelle ,
Måste testa mer utav pannacotta. Det där såg riktigt gott ut verkligen 😍
michellefrandell.blogg.se
Malin Tarvainen,
Haha, där fick jag också lära mig något nytt med altanen, tack för det! Kram
www.malinmonroe.se