Premiärbesök


Igår ramlade R när han stod upp och soffan liksom tog slut :-) Han hade nappen i munnen och landade för modligen på just ansiktet vilket resulterade i blod. När det gäller munnen är det ju väldigt svårt att se hur mycket blod det egentligen är och var det kommer ifrån. För att ta det säkra före det osäkra ringde jag imorse till tandläkaren så vi fick en tid 45 minuter senare.

Det blev snabba ryck eftersom jag gick i pyjamas, R i pyjamas och L fortfarande sov. Men vi hann :-) Och det såg bra ut i munnen på R. Han hade förmodligen slagit till den där läppsträngen och den blöder tydligen väldigt lätt. Men nu är det journalfört iaf om det skulle bli några konstigheter i framtiden. Och så tog vi ettårskontrollen när vi ändå var där, även om det var ett par månader för tidigt.

L var väldigt duktig trots det abrupta uppvaknandet och skyndade sig bra så att jag slapp bli stressad. Hon fick istället softa lite framför tv:n när vi kom tillbaka från det korta besöket hos tandis. Ikväll kommer det ett helt gäng kompisar så det gäller att hon är pigg och på bra humör.

Gillar

Kommentarer

Östblomman,
TACK snälla söta du för den fina Awarden! Oj, så glad jag blev 😊. Nu ska jag bara få ihop mina fem, så svårt ju! Som du skriver, det finns ju så många 😊.

Tur att allt gick bra med R och munnen. Bra att ni åkte till tandläkaren! Line slog sig för ngr månader sen, vi åkte aldrig till tandläkaren, ångrar det nu. Ska dit om ngr v. ist.

Å så gott det ser ut med skaldjuren! Tack igen, Kramar
ostblomman.blogspot.com
Pernilla,
Det kan ju blöda så mycket när de slår munnen. Skönt att allt gick bra.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Anonym
,
Åh vilken tur att det gick så bra som det gjorde trots allt. KRAM!
Therese,
Så tur att det inte var någon skada i munnen, å klokt att få det inskrivet så där inför framtiden. Du är en mamma som är omdej och kringdej <3 Lämnar massor av kramar!!!
www.blogger.com/profile/107096415516469723