Present

Har tillbringat eftermiddagen hos Maria. Vi hade en liten predate för våra döttrar som båda ska på Bloggbussens äventyr nästa helg. Tjejerna försvann direkt in på S:s rum så där verkar inte vara något fel på personkemin iaf :-) 
Tack för en trevlig em tjejer! Förstår om ni är trötta i huvudena efter besök av en sjungande tjej och en mycket nyfiken/klåfingrig lillebror... Puh! Han somnade innan vi var ute på motorvägen!

Och på tal om Bloggbussen så kom det lite efterlängtad info idag. Ett paket på posten innehållande bla en ryggsäck och ett badlakan till L.Tror minsann att det var från Nicke Nyfiken ;-) Nu vet vi iaf vad L ska packa i! Jag har fortfarande lite packångest. Men det brukar lösa sig. Jag kommer väl förmodligen att ha den tyngsta väskan av alla - i vanlig ordning!

Gillar

Kommentarer

Evelina "Evsi" Hellström,
Ja vad sjutton ska man ha med sig? Jag är oxå expert på att packa för MYCKET.. men är rädd att jag glömmer nåt viktigt.. Jaja, bara jag kommer ihåg rätt barn så är jag nöjd 😉
Ja vi måste höras av på eftermiddagen.
vi tar tåget som är framme vid halv3 tror jag.
kram
www.evsi.se
Maria,
Tack själva 😊 Super kul att tjejerna fann varandra direkt!
Tyngsta väskan är vi nog många som kommer att tävla om, HaHa!!
Jag är extrem på att packa för mycket....men det kan vara bra & ha 😊

kram kram
sagafia.se
Anonym
,
Är L glad? Alltså är hon med på att hon ska på äventyr med dig? Måste ju bara bli så ovant att bara ha med sig stora tjejen. Lyx!
/jessicac
Fnulan,
Åååååååååå ville med med.. men det dröjer lääääääääääänge
www.bloggfamiljen.se/fnulan
Helen.HUSnrNIO,
Ryggsäcken passade ju perfekt:-)
Jag har också packångest! Tyngsta väskan men ändå glömt hälften typ - det är jag det!
Vad kul att ses redan i Göteborg. Väntar på mailet med indien för oss som sover en natt där. Det borde väl dyka upp snart tycker jag.
Spännande det här ska bli! 😊
husnrnio.se
Therese,
gud så spännande, kan tro att ni längtar tills ni får bege er!!! Å skoj att en ryggsäck kom så där innan, det blir nog en helhetsupplevelse vad det verkar! 😃 KRAM
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Tina,
Åh ni kommer få det supertrevligt allihopa. Är allt lite avundsjuk att jag inte får åka med er alla fina tjejer! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886