Present av chefen

Min man, som också är min chef :-) - och nej, jag blev inte tillsammans med chefen! Jag sa upp mig från mitt jobb efter att vår dotter fötts och började jobba tillsammans med min man. Iaf, min man, som alltså också är min chef, tyckte att det är så trist att det inte blir några after works eller något julbord i år, så han köpte en liten present till oss kollegor.

En present som jag tror att alla uppskattade! Han slängde ut air hockey-spelet som ingen - (förutom vår son) spelade på någonsin och ersatte det med ett shuffleboard! Perfekt att spela ett par set på lunchen när maten intagits. Kanske inte för mig som har en kontorshund att rasta också, men jag får väl öva vid något annat tillfälle :-)

Tycker att det är ett riktigt roligt spel som ALLA kan vara med på! Gammal som ung!

Men nu finns det en risk att kollegorna kommer att säga till sina respektive att de måste jobba över emellanåt.. För ingen vill ju komma sist när vi ska ha turnering :-)

Har du provat att spela shuffleboard?

Gillar

Kommentarer

Madde ,

Kul present det där 😊 Har spelat det en gång och det var så kul tyckte jag. Skulle gjort det igen, men så blev det inte.

www.nouw/com/madelena
Fnulan,

WOW vilken bra chef du har! Jag vill också ha en sådan. Lite jobbigt när man är sin egen chef hahahaha =) KRAM

www.fnulan.se
Michelle ,

Va kul o få det som present , nästan roligare o få det än saker . Kan jag tycka 😊

michellefrandell.blogg.se
Lillan Kind,

Presenter är alltid kul att få, och i det här fallet är det ju extra roligt kan jag tänka mig när det är en present som glädjer hela jobbgänget😃 Jag får bekänna att jag har aldrig spelat shuffleboard, men om tillfälle bjuds någon gång så provar jag gärna😃

varapavag.se
Linda Odelmar,

Så bra ide med ett spel som alla kan spela, sj har jag dock inte spelat det ,men blir säkert ett uppskattat inslag på arbetsplatsen. Kan ju vara okej att ha mannen som chef om man har lätt för att hålla isär jobb och fritid

lindaodelmar.blogspot.com/
Elina,

Men vilken rolig present! Shuffelboard är ju riktigt roligt 😊

detkaosvikallarvardag.com
Diana Saelöen,

Jag har faktiskt aldrig spelat shuffleboard men har hört att det ska vara kul....kul ide att köpa till personalen. Vad jobbar ni med? det har jag nog missat.

nouw.com/fibrolivet
Hannas krypin,

Jag har inte spelat shuffleboard, vet knappt vad det är för något. Men bra present iallafall.

hannafialotta.blogg.se
Paulina
,

Vilken rolig present. Har aldrig kört, men det verkar kul 😊 Visst känner man sig mer uppskattad på jobbet av lite presenter då och då.

Marie - Sweetwords,

Vilken toppenkul present och så roligt att göra tillsammans =D

sweetwordsbymirre.com