Present och promenader

Igår köpte jag en present och kunde inte låta bli att köpa en likadan till mig själv...
Den verkade så kul och "trevlig" på något sätt! Matplanering för ett helt år och recept till det!! Och med kul texter! Bläddrade lite i den igår när jag satt ute på terassen i solen. Tror att jag ska ta mig en rejäl titt imorgon och kanske provlaga något nytt i helgen?
Imorgon ska L och jag ha en "ledig" dag. Inget dagis och förhoppningsvis minimalt med jobb. Dock har vi en hel del ärenden som färg- och skoshopping. Mem vi kan ta det i vår egen takt. Skönt!
En annan sak som är skönt är att L är så glad för att cykla. Idag var vi på dansen (och det gick riktigt bra, inget gnäll alls!) och efter det köpte vi med oss lite thaimat hem. Det regnade på hemvägen och även när vi hade ätit klart. Men L hade alls inget emot att klä på sig regnkläder och ge sig ut på en cykeltur med mig (promenad för mig och doggen D). Och nu orkar hon cykla ganska långt också (med viss knuffhjälp i uppförsbackar, men jag ser det som extra motion för mig :-) ) så det kan bli en schysst runda. Att min ena kollega på jobbet föreslog att vi skulle ta en lunchpromenad idag gjorde mig glad och det blev en 30-minuters rask promenad. Det blev ett hyggligt resultat på stegräknaren idag också!
Varje dag förundras jag över något som L säger. Idag var det en diskussion om att det inte var så fint väder när det regnade. Jag menade att det kan ju vara ganska mysigt ändå trots att det regnar och hon höll med. Så förståndig så. L alltså :-D

Gillar

Kommentarer

Therese,
Vilken härlig bok! Måste jag nog ta å kolla upp... Njut nu av er lediga dag, kram kram!
www.blogger.com/profile/107096415516469723
Emily,
FLOOSAN,
haha ja då vet du hur det är. Vilka ideer de har.
Av bandyn blev det köttfärssås av det hela haha. Inte en av de bästa ideer jag fått kanske haha.
Den boken lät som ett het tips, värt att kika närmre på
floosan.blogg.se
Stina,
Hej, jag går ju oftast med Stefan men annars hade jag gärna haft musik!

Är du duktig på att promenera?
minbebis.com/blogg/stina/
Frida-FantastiskaMamman,
Mattips kan iaf jag aldrig få för många av, tycker alltid att det är ett gissel vad man ska äta. De är små, men väldigt kloka våra barn...
Kramar<3
fantastiskamamman.blogg.se
Jeanette,
Vilken rolig present!! Den kanske man skulle ta och köpa. Ha en bra helg!
www.blogger.com/profile/130296350753625185