Prickig kille och hostig tjej


Visst är det vattkoppor han har fått vår lilla plutt! Och även om det låter knasigt så är jag tacksam för det! Syrran har ju just haft det och om två veckor åker vi till USA. Jag började bli lite lätt stressad att han inte skulle hinna få det. Men nu är det en prickig kille vi har här hemma och det har nog inte varit så lätt inatt... Han vaknade just när jag tänkte gå och lägga mig och sedan skulle han i n t e  somna om. Han har inte varit ledsen eller så, men har heller inte sovit speciellt mycket.


Och det har ingen i familjen gjort, för L har haft sådan otäck hosta också. Hon har haft det några nätter nu och vi har inhalerat för fullt och det funkar en stund innan hon börjar hosta och andas tungt igen.

Idag är det rena telefonjouren här hemma med telefontider som ska passas både här och där. Tavegyl till R kan jag bocka av nu och nu är det fullt fokus på L:s astma medan jag försöker sysselsätta min prickiga, trötta buse...

Gillar

Kommentarer

Maria,
Hoppas att han får lindrigt med koppor nu!!
Tjatigt med Ls hosta:-(
Tydligen ska det gå en flygbuss från Arlanda direkt ut till Solna, stannar 500 meter från hotellet, låter väll helt ok.

kram kram
sagafia.se
Pernilla,
Stackars. Att inte sova är så slitsamt. Skönt att prickarna kom till slut. Vi har inte haft det på lilleman ännu.
Då kommer det bli extra skönt att åka på galan för dig. Hoppas den blir toppen.
Kram
trekillarochentjej.blogspot.com
Tina,
Hej hjärtat! Vi har också haft en hostig natt. Men jag tycker inte att medicinerna hjälper! Vi har Airomir och Seretide till Tuva som hon inhalerar och Desentol-Lephentol som hostmedicin men hon låter ju lika illa för det. Hoppas ni får en lugnare natt inatt gumman! Ha det nu så trevligt i Stockholm hjärtat! KRAM!
www.blogger.com/profile/064520350022772886
annica,mamma till 6,
ja visst e det skönt att ha kopporna gjorda.
hoppas dom kryar på sig snabbt

kram
trollmorbusungar.blogg.se
Ja jag känner detsamma och jag är så glad att jag får lära känna dig! Du är en helt underbar tjej så jag är verkligen tacksam att jag började läsa din blogg och sen gick på träffen. För jag har för mig det var jag somhittade dig!

Krams!♥
www.blogger.com/profile/079777862766964635
CiliaH,
Jobbigt med hostan 😟 Hoppas Matilda också får kopporna nu!

Kram
ugglehuset.se